TERRORNÄTVERK I SALEM · Sanningen om John Blacks förflutna kommer upp till ytan, när han blir kidnappad av sin terroristledare till pappa!

Mannen utan minne

När John Black kom till Salem 1986 led han av minnesförlust och visste inte vem han var. Sedan dess har teorierna om hans bakgrund avlöst varandra. Det har framkommit att han varit präst, legosoldat, konstsmugglare och ett tag trodde han till och med att han var Roman Brady! Det enda vi vet med säkerhet är att han blev adopterad som barn av den förmögna familjen Alamain och att han blivit hjärntvättad av Stefano DiMera så många gånger att hans bakgrund är helt utsuddad. Nu kommer sanningen äntligen fram och den är minst sagt otrolig!

Alliansen slår till!

John lyckades nyligen hitta sin biologiska mamma, men hennes redogörelse om hans uppväxt ledde snarare till fler frågor än svar. Det har framkommit att John var student på elitskolan Winterhorne Academy i sin ungdom, tillsammans med Rafe Hernandez pappa Eduardo, och att de tränades till att bli lönnmördare åt en lömsk organisation kallad Fantomalliansen. När Johns fru och Eduardos barnbarn blir kidnappade, förstår de båda herrarna att terroristerna har dykt upp i Salem och gjort det här för att locka tillbaka dem in i organisationen. De blir ombedda att komma till en övergiven lagerlokal för att överlämna sig själva i utbyte mot att deras anhöriga släpps fria. Rafe får veta vad som pågår, men hans pappa förbjuder honom från att ingripa, eftersom liv står på spel. När herrarna kommer till lokalen möts de av en termos och två muggar som står på golvet och de blir ombedda att dricka den okända vätskan. John och Eddie har inget annat val än att lyda terroristernas order. De märker direkt att vätskan är drogad och börjar känna sig vimmelkantiga. Plötsligt dyker polisen upp, med Rafe, JJ och Lani i spetsen, trots att John och Eddie varnade dem för att ingripa. Skottlossning utbryter och när Eddie ser att en av terroristerna är på väg att skjuta Rafe, ställer han sig i skottlinjen och räddar sin son genom att själv bli skjuten. När oroligheterna har lugnat ner sig och ambulans är på väg, upptäcker alla att John är spårlöst försvunnen.

Fortsättning

2 kommentarer

  1. Pingback: I skottlinjen! – Våra bästa år | Days.nu

  2. Pingback: Kidnappad av terroristpappa! – Våra bästa år | Days.nu

Kommentera