MÅNDAG 12 FEBRUARI, 2018 · JJ får en chock när han hittar sin ”döda” syster på vinden! Brady och Philip drabbar samman i ett gräl och Kate dricker vin med sin motståndare.

Chockerande upptäckt

JJ ska bara gå upp på vinden och hämta gamla leksaker åt barnen, men hamnar istället öga mot öga med sin ”döda” syster! Chock övergår till ett förvirrad glädjerus och han springer ner för trappan för att basunera ut sin stora upptäckt för Chad och familjen. Jennifer förstår vad som är på väg att hända. Hon sliter med sig JJ ut från huset och bekräftar att hon också vet vad som finns där uppe – men de måste hålla det hemligt! JJ är nära att smälla av. Det här är helt sjukt – alla tror att hans syster är död, men hon gömmer sig uppe på deras vind! Jennifer har inte möjlighet att förklara just nu, men kräver att han håller tyst och låtsas som ingenting. Chad och Gabi märker att de beter sig konstigt och undrar vad som hände på vinden. Jennifer skyller på att hon såg en råtta och blev rädd. När de har gått, förklarar Jennifer att Abigail har psykiska problem och vågar inte avslöja att hon lever ännu. De måste respektera det, med risk för att hon rymmer igen annars. JJ är helt oförstående och rusar upp till vinden för att prata förstånd med sin syster. Han blir orolig när hon är försvunnen och fönstret är öppet, men efter en stund träder hon fram.

Otacksam Thanksgiving

Familjen Kiriakis firar Thanksgiving med bråk, precis som en vanlig dag alltså. Brady är upprörd och lättretlig efter Theresas sorti. Philip gör inte saken bättre när han börjar tjafsa om jobbrelaterade saker och maktkampen på Titan. Till slut exploderar Brady av ilska och ger honom en smocka i magen. Senare går Brady till kyrkan för att få lugn och ro med sina tankar. Han får sällskap av Marlena och lättar på sitt hjärta för henne. Samtidigt erkänner Philip för Maggie att han mår dåligt av att bevara en hemlighet åt Chloe, men avslöjar inte vad det handlar om.

Dela säng med fienden

Eduardo kommer hem till Kate med en flaska vin och de skålar in Thanksgiving tillsammans. Efter en del flirtande, avslöjar Eddie att han har slutit avtal med familjen Kiriakis om leveranser i hamnen, vilket gör honom och Kate till motståndare. Lyckligtvis brukar inte Kate blanda ihop affärer och nöjen, så det hindrar inte dem från att hoppa i säng med varandra ändå.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.