TORSDAG 11 MAJ 2017 · Eve får veta att ytterligare en person känner till hennes snedsteg med JJ, Nicole tröttnar på Daniels velande, och Bradys romantiska planer sätter käppar i hjulet för Melanies utredning av Theresas graviditet.

Paige blir förvånad när hon kommer hem till Daniel för att lämna en leksak åt Parker och märker att han är mitt uppe i ett hetsigt gräl med Jennifer. Hon vet att det är oartigt att lägga sig i och ser till att göra sitt besök kort. När hon har gått försöker Jennifer övertala Daniel att bevara hennes lögn – men han vägrar ge några såna löften. Det irriterar Jennifer, som klargör att de inte kan vara vänner längre då! Jennifer tar en fika på puben med Paige, som är så lycklig för att alla problemen med JJ har löst sig. Hon vet att det är tack vare hans mamma. Jennifer försöker bagatellisera sin inblandning, men Paige vet att det aldrig hade varit möjligt utan henne. Senare råkar Eve höra sin dotter berätta för JJ i telefon om Daniel och Jennifers gräl. Eve förstår vad det handlar om och går raka vägen hem till Daniel. Hon vet att han känner till hennes sexskandaler med JJ och nu vill hon veta vad han ska göra åt saken. Samtidigt gör Paige en oväntad upptäckt i sin mammas garderob – den ökända jackan som hon vet tillhör mannen som Eve hade sex med.

Nicole tröttnar på Daniels ovilja att gå vidare med deras förhållande, och bestämmer sig för att tacka ja till Xanders erbjudande att gå på dejt. Serena förklarar för Eric att hon inte är så förtjust i Xander och skulle vilja hålla sig borta från honom framöver. Hon blir berörd när Eric ger henne en fin present, och när hon blir märkbart tagen av sina känslor, ifrågasätter Eric hennes märkliga beteende.

Med lite kvinnlig list och fulknep, lyckas Melanie stjäla Theresas blodplasma från sjukhuset för att låta den analyseras och ta reda på om hon verkligen var gravid. Brady sätter käppar i hjulet för Melanies planer när han vill överraska henne med en spontan flygresa. Hon försöker slingra sig ur hans romantiska planer, och har tur när Brady själv tvingas ställa in dem på grund av en jobbkris som uppstår. Ett nytt problem uppstår när Melanie ska lämna blodplasman till labbet, men upptäcker att hon har tappat den!


Kommentera