KYSS · Ciara kan inte lĂ€ngre förneka sina kĂ€nslor för Ben och slĂ€pper alla hĂ€mningar – men inte om hennes mamma har nĂ„t att sĂ€ga till om!

Detta bildspel krÀver JavaScript.

Ben och Ciaras första kyss visas i avsnittet som Àr daterat tisdag 27 november. Vill du inte vÀnta, kan du smygtitta pÄ scenen i vÄr stora vinterspoiler hÀr »

Slut med Tripp

I flera mĂ„nader har Ciara Brady försökt förtrĂ€nga sina spirande kĂ€nslor för Ben Weston. Av tvĂ„ anledningar: 1. Han Ă€r en reformerad seriemördare och var nyligen misstĂ€nkt för mordbrand. 2. Hon hade redan en pojkvĂ€n – Tripp Dalton. Men efter förra veckans hĂ€ndelser Ă€r nummer tvĂ„ inte lĂ€ngre en godtagbar ursĂ€kt. Det visade sig att Tripp hade försökt snĂ€rja Ben för branden genom att fiffla med bevismaterial och skicka honom i fĂ€ngelse, dĂ€r folk i allmĂ€nhet anser att han hör hemma. NĂ€r Ciara konfronterade sin kille med de nya uppgifterna försökte han inte ens förneka det. Tripp ansĂ„g inte att han hade gjort nĂ„t fel och krĂ€vde att Ciara skulle se honom i ögonen och sĂ€ga att hon inte hade kĂ€nslor för Ben. NĂ€r Ciara kuggade den uppgiften, valde Tripp att avsluta förhĂ„llandet. En förvirrad Ciara sprang ivĂ€g med tĂ„rar i ögonen och rakt in i famnen pĂ„ mannen som hennes hjĂ€rta egentligen klappar för.

HÀmningarna slÀpper

Nu visar det sig att Ciara har tillbringat Thanksgiving tillsammans med Ben – men ljugit för sin mamma och sagt att hon varit hos sina morförĂ€ldrar. Sanningen uppdagas nĂ€r Hope kommer till sin pappas restaurang och Julie avslöjar att Ciara inte har varit dĂ€r pĂ„ hela kvĂ€llen. Samtidigt försöker Ben övertala Ciara att erkĂ€nna sina kĂ€nslor för honom och de delar en första kyss. ”Det hĂ€nder utanför Brady Pub,” rapporterar Victoria Konefal (Ciara) till tidningen Soap Opera Digest. ”Hon Ă€r lycklig. De visste att det fanns nĂ„got mellan dem, men ingen ville egentligen erkĂ€nna det eller prata om det. Det satt lĂ„ngt inne.” NĂ€r det gĂ€ller Ben sĂ€ger Robert Scott Wilson att ”Ben vet vad han ger sig in pĂ„. Han har kĂ€nslor för henne. Han hade inte tagit det hĂ€r steget om han inte trodde att de skulle besvaras. Hon har redan nobbat honom en gĂ„ng.”

MotstÄndare

Rafe blir vittne till deras kyss och förstĂ„r inte hur Ciara kan ge sig in i en relation med Ben. ”SjĂ€lvklart
” fortsĂ€tter Konefal ”
tycker inte Ciara att Rafe ska tala om för henne vad hon ska göra. Hon Ă€r 21 och kan fatta sina egna beslut. Ingen kan tala om för henne vad hon ska göra eller hur hon ska leva sitt liv. Hon gör det som gör henne lycklig och om han gör henne lycklig, sĂ„ Ă€r det bara sĂ„.” Paret vet att svĂ„ra utmaningar vĂ€ntar. ”Det kommer att bli vĂ€rre innan det blir bĂ€ttre, men han har en söt tjej pĂ„ sin sida och försöker rentvĂ„ sitt namn,” sĂ€ger Wilson.

Mamma vet bÀst?

RĂ€kna med att Hope kommer att försöka sĂ€tta kĂ€ppar i hjulet för det. Den hĂ€r veckan bildar hon en tvivelaktig allians med skurken Ted Laurent för att fĂ„ information om Ben som kan fĂ„ honom dömd till fĂ€ngelse igen. LĂ€s mer om det hĂ€r » □

2 Comments

  1. Pingback: En obehaglig allians! – VĂ„ra bĂ€sta Ă„r | Days.nu

  2. I don’t understand a word of the article above, but THANK YOU for shipping CIN lovin WORLDWIDE! ❀ 🧡 💛

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.