TORSDAG 25 APRIL 2019・Gabi och Ciara blir tagna som gisslan av en kartellmedlem. Brady hittar Chloe i en farlig situation. Rafe anförtror sig åt Lani om grälet med Hope. Rex konfronterar Eric om hans känslor för Sarah.

Skurkarna är tillbaka

Den mexikanska drogkartellen är tillbaka i Salem för att hämnas. Den här gången är inte Chloe den enda måltavlan – även Stefan lever farligt, eftersom han dödade den ena skurkens bror sist de var i stan. Gabi och Ciara är ensamma hemma i DiMeras herrgård när ett pistolskott viner genom altandörren. Skurken Hector tar huset under belägring i väntan på att Stefan kommer hem. Planen är att han ska döda Stefan och sen ta en av tjejerna med sig som gisslan för att kunna lämna stan.

Kan Brady rädda Chloe?

Samtidigt kommer Eli till Doug’s Place och varnar för att drogkartellen är på väg tillbaka till stan. Han vill ta med sig Chloe till polisstationen för säkerhets skull, men de hinner inte lämna restaurangen innan en skurk dyker upp och tar Chloe under pistolhot. Även Brady kommer dit och försöker göra en hjälteinsats när han ser vad som pågår. Hur det här dramat slutar ser du i dagens avsnitt på Playdays!

Rafes nya liv

Rafe och Hopes äktenskapsproblem har lett till en separation. Nu har Rafe flyttat till sitt familjehem med lille David och frågan är om äktenskapet med Hope kan räddas. Lani kommer på besök och försöker övertala Rafe att inte ge upp. Han och Hope är hennes förebilder, både som poliser och som ett par. Samtidigt lyckas Gabi skicka ett nödrop till sin bror via sms och ber honom att komma till DiMeras herrgård. Lani ställer upp som barnvakt medan Rafe skyndar dit och hamnar mitt i skottlinjen!

Handen på hjärtat

Rex ber Eric att svara ärligt – besvarade han Sarahs känslor för honom? Eric hävdar att han aldrig var intresserad av något annat än vänskap med Sarah, även om vi förstås vet att det inte är sant. Rex nöjer sig med svaret och känner sig trygg i sitt förhållande med Sarah igen, medan Eric lider stora samvetskval över känslorna han bär på innerst inne. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.