MÅNDAG 12 FEBRUARI, 2018 · Salem firar Thanksgiving, men Steve och Kayla är inte tacksamma för att bli farmor och farfar. Någon i fängelset vill Hope illa och någon upptäcker Abigail på vinden.

Oönskad tillökning i familjen

Det är en speciell dag i Salem på tre sätt – det är Thanksgiving, lille Thomas första födelsedag och årsdagen av Bos död. Brady-syskonen besöker Bos grav och är tacksamma för den sista tiden de fick med sin bror. Sen blir det Thanksgiving-firande på puben och alla turas om att berätta vad de är tacksamma för. Jade är tacksam för att hon är gravid med Joeys barn. Det är verkligen inte Steve och Kayla, som ifrågasätter om hon verkligen är gravid eller om alltihop är en bluff. Senare får de besked från labbet på sjukhuset som bekräftar att hon verkligen är det. Hon har ingenstans att bo, så Steve och Kayla går motvilligt med på att låta henne flytta in hos dem – i gästrummet. Theo blir irriterad när Valerie går med på att stanna i Salem och jobba kvar på sjukhuset ett tag till.

Abby blir avslöjad!

Jennifer har bjudit hem Chad på middag för att fira Thanksgiving och Thomas 1-års dag. Hon försöker övertala Abigail att komma ner på vinden och avslöja för sin man och son att hon lever, men Abby känner sig inte redo. Hon har hittat ett kramdjur i en låda på vinden som hon fick av sina föräldrar på sin 1-års dag, så hon ber sin mamma att ge det till hennes son i present. Julie blir besviken när hon ser att JJ har försonats med Gabi och kläcker ur sig några syrliga kommentarer, som hon senare tvingas be om ursäkt för. När alla sjunger ”Ja må han leva” för Thomas, kan inte Abby hålla sig längre. Hon går ner för trappan och försöker spionera från ett säkert avstånd, men springer upp igen när Chad vänder sig om och möter hennes blick! Jennifer intalar Chad om att han såg i syne. Senare när JJ ska gå upp på vinden för att hämta leksaker åt barnen, hamnar han öga mot öga med sin ”döda” syster!

Hope har en fiende

Shawn och Ciara besöker Hope i fängelset och ger henne ett familjefoto. Plötsligt är besökstiden slut och en bister vakt tvingar Hope att lämna besöksrummet så hastigt och lustigt att hon inte ens får med sig fotografiet. Senare när Rafe kommer dit, upptäcker Hope att någon har rivit sönder fotot. Rafe blir orolig eftersom han förstår att någon av de andra fångarna vill henne illa.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.