JOEY & JADE · James Lastovic som spelar Joey ger sin syn på Jades graviditet och utmaningen med att bli unga föräldrar.

Hur reagerade du när du fick veta att Jade var gravid med Joeys barn?

”Jag blev förvånad. Jag trodde verkligen att Joey skulle göra slut med Jade, bara för att hon betedde sig lite besatt. Det bäddar för en intressant historia, särskilt med tanke på tajmingen för Jades avslöjande. Precis när Joey försökte göra slut med Jade, säger hon att han inte kan det för att hon är gravid.”

Tror du att Jade säger är helt ärlig om barnet?

”Baserat på tajmingen för hennes avslöjande och Jades tidigare beteende, kan man förmoda att hon troligen ljuger, bara för att manipulera Joey. Jag trodde att så var fallet när jag läste det i manuset.”

Vad tycker du om Jades burdusa attityd mot Steve och Kayla?

”Jag älskar den relationen. Jag tror att många vanliga tonåringar är ganska blyga kring sin pojkvän eller flickväns föräldrar. Men Jade säger vad hon tänker till vem som helst, eller om det inte är läge att säga nåt, eller olämpligt att säga. Hon säger det ändå. Jade är en ganska rolig rollfigur.”

Har Steve nånsin haft ”kondom-snacket” med Joey?

”Nej, men jag tror säkert att Kayla har haft det samtalet med honom. Första gången Joey och Jade älskade med varandra för ett tag sen, föreslog han att han skulle använda skydd, men som tur var hade Jade det. Jade var förberedd.”

Hur tror du att den här historien kommer att förändra Joey?

”Än så länge vet Joey inte riktigt vad han ska känna. Hans första reaktion var förvirring, som snabbt förbyttes mot ilska, bara för att risken finns att Jade ljuger. Så innan Joey kan acceptera att det kanske blir ett barn, tror jag att han måste vara säker på att Jade säger sanningen. Den riktiga förändringen kommer om Joey accepterar att hon är gravid med hans barn, för då måste han fatta några riktigt vuxna beslut.”

Av alla ungdomar i Salem, vem tror du att Joey står närmast?

”Förmodligen Claire. Så fort de har ett problem verkar de gå till varandra. Joey känner sig ganska bekväm med att prata med Claire om Jade. Jag skulle vilja se den vänskapen utvecklas lite mer, eftersom jag är nära vän med Olivia (Rose Keegan, som spelar Claire.)”

Tror du att Joey brukar ha mardrömmar om att kväva Ava till döds?

”Han har säkert mardrömmar varje natt (skratt).”


Kommentera