INTERVJU · Tripp visade sig vara den som försökte snärja Ben för stugbranden för att sätta sin rival bakom lås och bom. Här förklarar Lucas Adams hur det känns att vara skyldig som synden!

Blev du förvånad över att det var Tripp som snärjde Ben för branden i stugan genom att placera hans fingeravtryck på burken med tändvätska?

”Jag misstänkte faktiskt att det var Tripp. Victoria (Konefal, Ciara) och jag hade pratat om det. När vi gick igenom scenerna som ledde fram till den här storyn minns jag att jag frågade en person i produktionen ’Du, jag har en fråga. Planterade jag den där?’ Och fick till svar ’Såvitt jag vet så tror jag inte det.’ När det visade sig i manuset att det var Tripp, tänkte jag ’Ni ljög för mig!’ Det där genomskådade jag fullständigt. Tripp betedde sig alldeles för misstänksamt för att inte vara den som planterade det.”

När du först fick beskedet att det inte var Tripp, försökte du ta reda på vem den riktige skurken kunde vara?

”Ja, Victoria och jag började gå igenom alla karaktärerna. ’Okej, vem kan det vara? Jag antar att Chad hatar Ben.’ Alla hatar Ben egentligen. Det var en fråga om vem som hade möjlighet att veta hur man planterar bevis.”

Gillar du vändningen?

”Det gör jag. Tripp återgår till den han var förut – killen som vill göra det rätta. Han tror att det här ska rätta till allt.”

Så det är Tripps motiv?

”Ja. Han förstår inte varför folk tror att Ben helt plötsligt är god, eller god över huvud taget. Tripp tycker verkligen att han gör det rätta genom att sätta Ben bakom galler.”

Finns det någon förklaring till hur Tripp visste hur man flytter ett fingeravtryck?

”Ja. Han har lärt sig en del saker från sin kära gamle pappa. Patch jobbade med ett fall som privatdetektiv  där en person gjorde det. Tripp fick reda på hur det gick till och stal idén.”

Har du bett om ursäkt till Robert (Scott Wilson, Ben) för att du satte dit Ben?

”Nej, jag bad inte om ursäkt. Skojar du? Jag skojade om det med honom i början, innan vi visste det. Jag sa ’Jag tror att jag gjorde det.’ Han sa ’Det vore ganska galet.’ Så vi pratade lite om det. När det äntligen kom fram att Tripp gjorde det, blev jag rätt förväntansfull.”

Är Tripp orolig för Claires inblandning?

”Hon är också manipulativ, så hon förstår hur man ska hantera såna här grejer. I börjar var Tripp orolig, men Claire är en av de personer som Tripp konstigt nog litar på. Han har alltid var en bra vän till henne och hon har varit en ganska bra vän till honom. Så det var okej för honom att Claire är den som vet om det här.”

När sanningen kommer fram, får det förstås konsekvenser för Tripp och Ciaras förhållande. Kan du avslöja vad som kommer att hända?

”Ciara och Tripps förhållande kommer att få problem. Tripp måste verkligen ta ansvar för det han har gjort. Det kommer att vara avgörande för deras förhållande.” □

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.