TISDAG 16 MAJ 2017 · Melanie får veta att Theresa verkligen var gravid, men vad hände med barnet? John vill lära känna sin nyfunna son bättre, och Wills egoism riskerar att kosta honom allt han bryr sig om!

Melanie vaknar upp till en ny dag som äntligen kommer att ge henne svar på frågan om Theresa var gravid eller inte. I så fall kommer livet att vändas upp och ner för många inblandade. Senare visar det sig att resultatet från blodanalysen bekräftar hennes misstankar. Theresa var faktiskt gravid och hon gjorde varken abort eller fick missfall. Så vad hände med barnet? undrar Melanie, nu mer besatt än nånsin av att lösa det här stora mysteriet.

Jo, det kan vi avslöja – i Italien med Kristen DiMera! Medan hennes hand gungar vaggan, berättar doktor Mandrake att han väntar på information om Theresa som hon begärde. Han lovar att göra allt i sin makt för att Kristen ska få behålla det här barnet och att det ska växa upp med hälsan i behåll. Samtidigt hemma i Salem inser Melanie att hon måste vara ärlig med Brady och berätta om sin upptäckt.

Theresa fortsätter att jäklas med sina fiender och i dag är Daniel och Nicole måltavlan. När hon ser dem dricka kaffe på torget, går hon fram och avslöjar att Nicole hade en dejt med en annan stilig herre härom dagen och undrar hånfullt hur det gick. Daniel schasar iväg Theresa, men förstår samtidigt att det är sant – att Nicole har träffat den stilige främlingen Xander igen. ”Det var bara en kopp kaffe” hävdar Nicole, men erkänner att Xander nog tror att det ska leda till nåt mer. Nicole ber om ursäkt. Egentligen är hon inte det minsta intresserad av Xander och Daniel är den enda hon vill ha. Frågan är om han ska ge henne en chans till? Det svaret får hon vänta på, medan Daniel tar hand om en patient, och under tiden dyker Xander upp och riskerar att sabotera hennes framsteg.

John tar en fika med Sonny, eftersom han förmodligen är den som känner hans nyfunna son Paul bäst. Har Will rätt i att Paul avsiktligen kom till stan för att sabotera deras äktenskap? Absolut inte, säger Sonny, helt säker på att Will bara är paranoid och osäker. Paul var ärlig med sina känslor redan innan han visste att Sonny och Will var gifta. John tackar för informationen och blir övertygad om att hans son är en schyst kille ändå. Däremot är han djupt besviken på Marlena, som valde att skydda Will istället för att träda fram med det hon visste. Marlena försvarar sig, men John ger henne kalla handen. Senare blir John besviken när han får veta att Paul och hans mamma checkade ut från hotellet i morse och har lämnat stan.

Wills försök att rädda sitt äktenskap går inget vidare. Sonny har sovit på jobbet i natt och vill undvika honom till varje pris, och Marlena anklagar honom för att ha ärvt sin mammas värsta egenskaper – att ljuga för att få som han vill, även om det sårar andra. Hon ger honom ett gott råd – att skärpa till sig och ta ansvar för sina misstag, eller förlora Sonny för gott!


Kommentera