SAMMANFATTNINGPaul Telfer (Xander) guidar dig genom veckans intriger från Salem.

Triangeldrama

Sarahs romans med Eric får ett abrupt avbrott när hennes före detta fästman Rex återvänder till Salem och är fast besluten att vinna tillbaka hennes hjärta. När han får nobben, ber Rex sin bror Eric om hjälp – helt ovetande om känslorna som har uppstått mellan Eric och Sarah under hans frånvaro. Trion har en trevlig utekväll på puben, där Rex ber Eric att hitta på en ursäkt för att lämna honom ensam med kvinnan han älskar. Sarah kräver absolut ärlighet från Rex om hon ens ska överväga att ge honom en till chans och att han avslöjar vem kvinnan var (förutom Mimi) som han var otrogen med. När Rex erkänner att det var hennes syster Noelle, blir Sarah bedrövad och bestämmer sig för att hämnas – genom att hoppa i säng med Eric!

Släpp fångarna loss

Salempolisen tvingas släppa två skurkar den här veckan på grund av bevisbrist. Först blir Stefan frikänd från anklagelserna om landsförräderi, när en syndabock tar på sig skulden, och sen lyckas Xander radera en video från polisens server som bevisade att han sköt Marlena på hennes bröllop i somras. Eric exploderar av ilska när han får veta att Xander lever och är tillbaka i Salem. Han är nära att döda sin fiende, men Sarah stoppar honom i sista sekunden. Gabi försöker ordna upp sitt liv efter sina misslyckade intriger och vill bryta kontraktet med DiMera så att hon får tillbaka sitt företag Gabi Chic. När Stefan sätter sig på tvären, blir Gabi ilsken och hotar med att ta tillbaka sitt företag ”över hans döda kropp.”

Hope övergiven?

Ben blir besviken när Ciara tar en paus från Salem för att hälsa på sin före detta pojkvän Theo Carver i Sydafrika. Hope är tacksam för att hennes dotter verkar ha ”tagit sitt förnuft till fånga” och dumpat Ben. Senare blir Hope förtvivlad när Rafe bestämmer sig för att åka till Europa och hjälpa Sami att ta hand om barnen, som har hamnat i kläm på grund av EJ:s rehabilitering.

Ett oanständigt förslag

När Victor vägrar utse Xander till ny VD för Titan, erbjuder Leo att dela med sig av sin hållhake på familjen Kiriakis – i utbyte mot sex! Heterosexuella Xander är inte det minsta intresserad, men längtan efter makt är för stark och han ställer upp på Leos oanständiga förslag. Samtidigt får Will hjälp av John att spåra Leos mamma – som de hoppas ska hjälpa dem att bli av med utpressaren Leo för gott. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.