SAMMANFATTNING・Kyle Lowder (Rex) summerar veckans intriger från Salem!

Vem tar vem?

Veckan började med förvirrande sängkammarbingo där frågan var vem som egentligen gick till sängs med vem kvällen innan. Leo blev besviken när det visade sig att Xander drogade honom för att slippa undan sex och istället gjorde Sarah sällskap i sängen – vilket Eric blev vittne till och exploderade av ilska. Sarah ångrade sitt snedsteg med Sarah och försökte försonas med Eric, vilket en upprörd Rex blev vittne till. Triangeldramat fortsätter på måndag!

Makten står på spel

Abes position som Salems borgmästare hotas från två håll när elakingen Melinda Trask bestämde sig för att avgå som åklagare och kandidera till borgmästare istället. Eve övertalade Jack att göra detsamma, vilket fick både Jennifer och Abe att se rött. Vem som tar makten i Salem återstår att se.

Chad väljer kärleken

Bröderna DiMeras kamp om VD-posten i familjeföretaget fick en upplösning när styrelsen valde att de ska dela på ledarskapet. Chad vet att en försoning med Abby är omöjlig så länge som Stefan är en faktor i deras liv, så han valde att drar sig ur maktkampen för kärlekens skull. Frågan är om det räcker för att Abby ska ta tillbaka honom?

En omöjlig romans?

Tripp och Haley fattade tycke för varandra under ett besök på sjukhuset, men senare valde båda två att återuppta sina nuvarande relationer. Claire lyckades förföra Tripp till sängs, medan JJ och Haley förenades i ljuv musik – bokstavligen. Dagen därpå erkände Haley sin stora hemlighet för en chockad JJ – hon är en papperslös immigrant. Som före detta polis vill JJ gärna stå på rätt sida om lagen, så hur kan han ha ett förhållande med någon som befinner sig i landet olagligt?

One Comment

  1. Händer en massa grejer nu i days, så spännande. Vill bara säga STORT tack till Andreas som orkar hålla igång denna sida till fansen. Kram Cecilia.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.