SAMMANFATTNINGChandler Massey (Will) sammanfattar veckans intriger från Salem!

Dramatisk upplösning

Flera historier fick sin upplösning och gamla frågor besvarades den här veckan. Det började med att Jordan avbröt Ben och Ciaras romantiska återförening och försökte hugga sin bror med en farlig spruta. Ben lyckades övermanna henne och rädda Ciara från att också bli överfallen, innan Rafe dök upp och arresterade Jordan. Under polisförhöret var det uppenbart att Jordan var så mentalt förvirrad att hon inte kan ställas inför rätta, så hon skickades raka vägen till psyket istället. Frågan om vem som låg bakom den första stugbranden fick nytt liv och det avslöjades att Claire var den lömske pyromanen! Hur det påverkar hennes vänskap med Ciara får vi se nästa vecka.

Chabbys lyckliga slut

Chad och Abigail återförenades och bestämde sig för att påbörja nästa kapitel av deras liv i Paris – men först förnyade de sina äktenskapslöften i en intim bröllopsceremoni. Släkt och vänner hade svårt att hålla tillbaka tårarna när de tog farväl av det lyckliga paret.

Ord står mot bevis

Will och Sonnys återförening på Alla hjärtans dag riskerar att bli deras sista, för Leo bestämde sig för att verkställa sina hot och anmälde dem för mordförsök. Grabbarnas ord står mot Leos bildbevis, så det ser väldigt mörkt ut. Diana intrigerade för att orsaka osämja mellan John och Marlena. Hon var nära att avslöja John som Leos biologiska pappa, men valde i slutändan att suga på den karamellen ett tag till.

Politiskt rävspel

Jack lovade JJ att inte avslöja Haleys status som papperslös migrant, men Eve upptäckte hemligheten och övertalade Jack att utnyttja informationen för att kunna kandidera i valet till borgmästare. De planerar ett offentligt avslöjande under valdebatten som går av stapeln i nästa veckas avsnitt! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.