SAMMANFATTNINGOlivia Rose Keegan (Claire) summerar veckans intriger från Salem!

Het hemlighet

Veckan började med ett stort avslöjande när Claire erkände (för oss tittare i alla fall) att det var hon som låg bakom den första stugbranden förra sommaren och alltså var beredd att låta sin bästa väninna brinna till döds. Claire gömde mordvapnet (Bens zippo-tändare) i sitt smyckeskrin, men en nyfiken Tripp hittade den och nu kräver han en förklaring – som vi förhoppningsvis får på måndag.

Politiska intriger

Valfebern steg den här veckan i samband med den TV-sända borgmästardebatten. Jack tog tillfället i akt att förstöra Melindas politiska karriär genom att avslöja hennes systers status som illegal invandrare. Avslöjandet fick stora konsekvenser – Haley blev besviken på på JJ för att han hade skvallrat till sin pappa – och JJ blev besviken på sin pappa för att han basunerade ut hemligheten till hela världen. Den enda som var nöjd var Eve, som övertalade Jack att gå vidare med sina planer på att kandidera till borgmästare.

Olycklig kärlek

Sarah drömde heta drömmar om Eric och tackade nej till Rex frieri. Rex gav dock inte upp, utan krävde att Eric ska hjälpa honom övertala Sarah om att de är rätt för varandra. Ben gjorde slut med Ciara – för hennes eget bästa – när han kände sig oförmögen att kontrollera sina inre mordiska lustar. Diana slöt en hemlig överenskommelse med Victor där hon lovade att familjen Kiriakis ska slippa hennes odräglige son Leo om han hjälper henne att få tillbaka John Black. Det första steget i komplotten blev att avslöja Johns hemlighet för Marlena – att han är Leos biologiska pappa. Missa inte när en ilsken Marlena konfronterar sin man om det här i nästa veckas avsnitt! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.