ONSDAG 2 AUGUSTI 2017 · Andre DiMera återvänder för att rädda familjens dynasti. Aiden hamnar i en svår situation. Bo försöker rymma från terroristerna. En ny mystisk kvinna dyker upp i Salem!

Adrienne blir orolig när hon får veta att hennes mamma har drabbats av en ärftlig form av bröstcancer, och ber Kayla att boka tid för provtagning. Hope ber Kayla att ställa upp som hederstärna på hennes bröllop med Aiden, som ska hållas i samband med Salems 200-års jubileum. Kayla börjar undra om Steve har rätt – kanske Bo befinner sig i knipa och inte håller sig borta frivilligt? Hope avfärdar hennes oro och är säker på att Bo mår bra. Han gjorde sitt val när han lämnade och hon har gjort sitt – Aiden.

Välkommen, Lani Price!

En ung kvinna dyker upp på polisstationen och presenterar sig för Rafe som Lani Price. Hon har jobbat som polis i Miami, men har nu flyttat till Salem och ska bli Rafes nya kollega. Hon visar ett onaturligt stort intresse för ett foto av Abe Carver som hänger på väggen, och senare ser vi att hon letar information om honom på nätet. Vem är den mystiska Lani och vad har hon för relation till Abe?

Andre DiMera är tillbaka!

Stefano får oväntat besök av sin son Andre DiMera, som alla tror är död. ”Någon måste rycka in och försöka rädda det som finns kvar av den här ärevördiga dynastin” förklarar Andre. Han har hört att Stefano har problem med hälsan och att Chad är misstänkt för mord. Aiden blir tvingad till ett möte med Stefano, som har upptäckt att han försökte stjäla pengar från honom genom att förfalska en check. Sådan svek är förstås oacceptabelt och därför avbryter Stefano deras samarbete. Han kommer inte att få en krona för att han har uppvaktat Hope i ett och ett halvt år. Samtidigt är Aiden jagad av skurkarna som kräver återbetalning av hans spelskulder. De hotar att kidnappa hans son Chase om de inte får pengarna. Aiden vacklar under pressen och bestämmer sig för att berätta sanningen för Hope om sina problem.

Steve är Bo på spåren

Steve har spårat Britta Englunds dubbelgångare och kräver att få veta vad hon gjorde med Bo i Köpenhamn för ett år sen. Kvinnan lurade Bo att hon var Brittas dotter och gav honom falsk information från en okänd uppdragsgivare – bland annat ett telefonnummer. Steve ber John att spåra numret och det visar sig gå till ett munkkloster i Mexiko. Steve ringer till Kayla och berättar att han är på rätt spår. Förhoppningsvis kommer han hem med hennes bror snart – och i värsta fall kommer han hem själv. Samtidigt lyckas Bo frigöra sig från kedjorna i fängelsecellen och försöker rymma, men blir överfallen av en vakt som flyttar honom till en ny plats.


Kommentera