FREDAG 13 APRIL, 2018 · Nicoles förflutna som porrskådis riskerar att avslöja hennes identitet. Tripp får veta att han ska ärva en förmögenhet av sin mamma. Claire intrigerar bakom ryggen på Ciara och Theo för att inte förlora sin pojkvän.

Nicole avslöjad?

Brady trivs alldeles utmärkt med sitt nya liv i Kanada. Här finns fin natur, frisk luft och trevligt folk. Nicole är fortfarande skeptisk till hans idé att slå sig till ro här permanent med deras barn och bävar för att de nyfikna grannarna ska avslöja henne under kvällens parmiddag. Senare under middagen kan Scooter inte släppa tanken på att han har sett Nicole någonstans förut. När Holly rapar upp en spya på Nicoles tröja och hon måste byta om, spanar Scooter in henne halvnaken och poletten trillar ner. Hon är ju ”Misty Circle” – porrstjärnan som har hjälpt honom igenom många ensamma kvällar!

Jackpot för Tripp

Tripp kontaktar Ava Vitalis kusin Angelo för att få reda på mer om sin döda mamma. Alla säger att hon var en hemsk kvinna och förtjänade att dö, men Angelo håller inte med om det. Ava var ett offer och blev bara lite knäpp för att hennes pappa höll henne inlåst och drogad. Steve gjorde inte saken bättre när han dumpade henne. Tripp blir chockad när han får veta att han kommer att ärva en stor förmögenhet från sin mammas släkt. Han får även videofilmer som Ava spelade in åt honom när hon var gravid. Samtidigt blir Steve och Kayla oroliga när Joey berättar att även Ciara och Claire känner till sanningen att det var han som dödade Ava.

Brevet som kom bort

Ciara berättar för sin mamma att hon skrev ett brev till Theo där hon erkände sina känslor för honom. Sedan dess beter han sig konstigt och undvikande, så hon befarar att det förstörde deras vänskap. Hon anar inte att Theo inte har läst brevet, eftersom Claire har lagt beslag på det. Samtidigt försöker Claire förföra Theo till sängs för att fullborda deras förhållande innan Ciara lyckas stjäla hennes pojkvän.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.