NICOLES ÅTERKOMST・Nicole är tillbaka och återförenas med Eric – bara minuter efter att Eric och Sarah har erkänt sina känslor för varandra. Vad ska hända med Sarah nu?

Olycklig kärlek

När Eric och Sarah träffades i höstas var de två brustna hjärtan som hjälpte varandra att läka. Eric hade precis förlorat sitt livs kärlek Nicole i en brand och Sarah hade dumpat sin otrogne fästman – Erics halvbror Rex. De fann tröst hos varandra och vänskap utvecklades till starkare känslor. Missförstånd, osäkerhet och ångest hindrade dem från att ta det stora steget och verkligen bli ett par. Sarah valde att förlåta Rex för hans otrohetsaffärer och tackade ja till hans frieri, medan Eric gjorde en uppgörelse med Gud och lovade att ta avstånd från sin brors flickvän. Men i fredagens avsnitt kunde inte Eric och Sarah längre förneka sina känslor. De förenades med en kyss och bestämde sig för att gå hem till Rex och berätta nyheten att de älskar varandra och vill vara tillsammans. Men när de kom hem möttes de själva av en ännu större nyhet – Nicole lever och är tillbaka! Vad innebär det här för Sarah?

Vad ska Sarah göra?

  •   
  •   
  •   
Loading ... Loading ...

Livets stora kärlek

”Stackars Sarah får den ena överraskningen efter den andra”, förklarar skådisen Linsey Godfrey för tidningen Soap Opera Digest. ”Hon tror att hon och Eric ska bli lyckliga tillsammans och sen dyker Nicole upp. Det här förändrar allt för henne och Eric. Hur starka känslor han än har för Sarah, vilket han har, så är ens livs stora kärlek nåt annat. Nicole är det för Eric.”

En mors värsta mardröm

Rex och Sarah lämnar paret ensamma och beger sig till Kiriakis herrgård för att berätta den stora nyheten om Nicoles återkomst för Maggie. Chloe dyker upp och berättar att Holly har blivit kidnappad. ”Tidigare pratade Nicole bara om att träffa Holly, som Chloe har tagit hand om hela tiden”, påpekar Godfrey. ”Nicole har kämpat för att komma tillbaka och nu har det värsta tänkbara hänt. Tyvärr måste Sarah var den som ger henne de tråkiga nyheterna.” Sarah skyndar tillbaka till Erics lägenhet för att berätta vad som har hänt med Holly. ”Sarah och Nicole har en vänskap. Nicole bodde i Sarahs lägenhet i Nashville tillsammans med Holly. Det är svårt att lägga sina känslor åt sidan när man älskar någon, men Sarah vill verkligen att alla ska vara så lyckliga som möjligt. Hon vet att Eric blir det med Nicole och att Nicole blir det med Eric. Även om det är smärtsamt för Sarah så måste hon kliva åt sidan. Det här är förödande för Sarah också, eftersom Holly är hennes brorsdotter. Att måsta berätta för mamman till sin brorsdotter att hennes barn har försvunnit… Som förälder kan jag inte föreställa mig nåt värre.”

Sarah kliver åt sidan

Trots att Sarah känner sig frustrerad och upprörd över att ha förlorat Eric, försöker hon dölja det för Rex. ”Sarah försöker tänka rationellt. Hon tänker att ’Rex älskar mig’ och försöker förtränga sina känslor”, förklarar skådisen. ”Hon gillar verkligen inte att hantera sina egna känslor.” Så hon bestämmer sig för att gå vidare och gift sig med Rex. ”Sarah tänker nog att ’Om jag gifter mig med Rex så behöver Eric aldrig bry sig om mig igen. Han och Nicole kan gå vidare och leva lyckliga’. Sarah är galen i Eric och hon menar det verkligen när hon säger att hon prioriterar hans lycka framför sin egna. Och hon älskar Nicole. Sarah känner att hon måste lösa ut sig själv ur ekvationen. Då finns det noll frestelser och inga problem. Hon känner till deras historia och allt de har gått igenom. Hon menar det verkligen från djupet av sitt hjärta. De har gått igenom tillräckligt.”

Svikna löften

Storsint av Sarah, men bara för att hon kliver åt sidan betyder inte det att Eric och Nicoles återförening blir någon dans på rosor. Nicole blir grymt besviken över att han har gett Chloe vårdnaden låtit hennes dotter flytta in hos skurkfamiljen DiMera. Nu har Holly blivit kidnappad och innan veckan är slut händer något ännu värre! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.