FREDAG 3 MAJ 2019・Eric erkänner äntligen sina känslor för Sarah. En mystisk person kidnappar Holly. Ben och Ciara älskar med varandra för första gången. Rafe blir rasande när han ertappar Hope och Ted tillsammans.

Barnarövare slår till

”Du och din familj är trygga nu och vi två kan äntligen njuta av att vara tillsammans”, lovar Stefan och skålar för en romantisk afton (och kanske framtid) med Chloe. Vad ingen av dem anar är att faran lurar en trappa upp. En maskerad man smyger in till sovrummet där lilla Holly ligger och sover och verkar ha illasinnade planer. Plötsligt hörs ett barnskrik i babymonitorn och en orolig Chloe rusar upp till övervåningen. Holly sover igen så hon förmodar att det bara var en mardröm, medan den lömske skurken gömmer sig i garderoben! När Chloe och Stefan återgår till sin middag, passar skurken på att röva bort Holly genom den hemliga lönndörren som leder till tunnlarna under Salem!

Kärlekens bekännelser

Sarah tvingar Eric att erkänna sanningen om sina känslor för henne. Hon vet allt om hans löfte till Gud och att det är därför som han har avfärdat hennes närmanden. Sarah erkänner att hon också har varit oärlig. ”Jag sa bara ja till Rex (frieri) för att jag visste att jag inte kunde få dig och för att du aldrig kan glömma Nicole.” Nu när alla korten ligger på bordet, inser paret att de inte kan låtsas längre. De förenas i en het kyss och bestämmer sig för att gå raka vägen hem till Rex och ge honom nyheten att de älskar varandra. De anar inte att en helt annan nyhet väntar på dem när de kommer till lägenheten.

Nicoles återkomst

Rex tror knappt sina ögon när en livs levande Nicole knackar på dörren och letar efter Eric. Det är oklart vad som har hänt och hur Nicole har lyckats ta sig hem igen, men Rex märker att hennes hälsa inte är på topp. Nicole kräver att få träffa sin dotter och blir förvånad när Rex förklarar att Chloe har tagit hand om barnet. Eric lovade ju att göra det. Rex väljer att låta Eric förklara den situationen senare istället. Nicole är nära att svimma av feber, högt blodtryck och vätskebrist, så de bestämmer sig för att hon får vänta tills i morgon med att träffa Holly. Till slut kommer Eric och Sarah tillbaka till lägenheten och säger att de har något viktigt att berätta för Rex – men blir avbrutna och tappar hakan av chock när de hamnar öga mot öga med Nicole! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.