TISDAG 13 FEBRUARI, 2018 · Hope blir misshandlad i fängelset, men hjälp dyker upp från ett oväntat håll. Adrienne fattar äntligen sitt beslut och Ciara blir svartsjuk på Claires förhållande med Theo.

Marlenas dubbelgångare

Poliser är inte populära i fängelset, vilket Hope får erfara när hon blir överfallen av två bråkiga medfångar. Lyckligtvis dyker ett välbekant ansikte upp och räddar henne. ”Marlena?” utbrister Hope, men inser sen att den hjälpsamma kvinnan är Hattie Adams – en dubbelgångare till Marlena som Stefano utnyttjade för att lura alla för många år sen. Hattie förklarar hur det funkar i fängelset – man måste vara respektfull, orädd och ha vänner som skyddar en. Hon erbjuder sig att skydda Hope i utbyte mot en liten gentjänst när de kommer ut – att Hope raderar hennes brottsregister och parar ihop henne med sitt livs kärlek Roman Brady. Överenskommelsen förseglas med en knogkrock och sen är saken klar. Rafe blir förvirrad när han kommer på besök och också misstar Hattie för Marlena. Hope berättar om överfallet och Rafe lovar att han och Steve kämpar för att få henne frigiven.

Den som går vidare är…

Trots en lång natt på hotellrummet med sina båda herrar, kan Adrienne fortfarande inte välja vem av dem hon vill dela resten av sitt liv med. Både Lucas och Justin börjar tappa tålamodet, för att inte tala om Sonny som har vaktat i hotellkorridoren hela natten. Efter mycket om och men verkar Adrienne ändå ha bestämt sig, men den pressade situationen gör att hon kollapsar av utmattning innan hon hinner avslöja beslutet!

Svartsjuka

Ciara blir svartsjuk när hon ser Theo och Claire kyssas på torget. De ska gå på en konsert i hamnen senare och Theo frågar om Ciara vill följa med. Hon tackar nej, med risk för att bli ”det tredje hjulet.” Theo vill att hon också träffar någon, så han hjälper henne att upprätta sin profil i en dejtingapp. Claire vill hjälpa Theo att avslöja doktor Valeries hemligheter och frågar Paul om hon får låna hans tekniska spionutrustning. Det får hon inte, så Claire börjar klura på hur hon ska stjäla den.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.