TITTARNA TYCKER TILL · De amerikanska tv-tittarna rasar när presidenten avbryter favoritsåpan, Nicoles nya frisyr uppskattas inte av alla och nya Chad anklagas för att inte vara tillräckligt snygg!

Nästa exekutiva order: ”Jag lovar att aldrig avbryta Days igen.”

Avbryt inte vår såpa, Mr President!

För ett par månader sedan valde Amerika sin mest kontroversielle president genom tiderna, Mr Donald Trump. Sedan dess har han varit på löpsedlarna var och varannan dag, på grund av politiska beslut som har upprört en hel värld. Men inte nog med det. Nu har han dessutom lyckats reta upp vår favoritsåpas amerikanska tv-tittare.

När Trump fattar ett nytt politiskt beslut, eller har något annat han vill meddela de amerikanska medborgarna, är de stora tv-kanalerna tvungna att avbryta den ordinarie sändningen och visa vad presidenten har att säga. Till såpafansens stora förtret, har han för vana att göra det just under ”Våra bästa års” sändningstid.

”Börjar bli riktigt, riktigt trött på att Trump avbryter eftermiddagssåporna. Önskar att nån kunde be honom göra det tidigare eller senare,” beklagar sig Ann Johnson-Dover på Facebook.

”Jag börjar bli orolig för att Trumps presidentskap kommer att innebära döden för alla såporna. Presskonferenserna spårar ur och det finns ingen anledning för tv-kanalerna att sända dem mitt på dan,” tycker Vendi Smith på Soap Opera Networks forum.

”Bara en massa skräp för att säga hur bra han är och hur hemsk den förra var. Han säger mycket om ingenting. Om du ska avbryta något som folk gillar, se då till att det är något omskakande eller extremt fantastiskt, annars slösar du bara syre och slösar med vår tid,” tycker Jennifer Witherspoon på Facebook.

”Det får mig bara att hata honom ännu mer, vilket jag inte trodde var möjligt,” ryter Cindy Fox på Facebook.

”Det här har hänt ett par gånger i veckan nu. Alltid när nåt bra är på väg att hända i Days,” säger en besviken Debbie Pierson Carroll på Facebook.

Tusentals liknande reaktioner hittas på Facebook och runtom på internet. Lyckligtvis är vi svenska tittare förskonade från det här problemet. Playdays lovar att aldrig någonsin avbryta ett avsnitt för president Trump! 😀

 

Ari Zuckers nya frisyr går inte hem hos alla.

Kort och gott

Kanske du har märkt att Nicole har en ny och fräsig frisyr i avsnitten på sistone. Men när skådespelerskan Arianne Zucker valde att snagga om sig, var det inte alla ”Våra bästa år”-tittare som gillade det lika mycket som hon själv. ”Jag klippte mig igen för att det har tagit såhär lång tid att få den frisyr jag ville ha. Det är fortfarande långt nog för att göra olika saker med det. Härom dan hade jag en tuppkam. Ni får inte se det förrän om flera månader (skratt). Att hitta på nåt nytt är kul. Fans har sagt till mig ’Sluta klipp ditt hår.’ Det är okej för mig om fansen inte gillar det. Jag älskar det! Om jag kunde så skulle jag raka av hela håret bara för skojs skull.” Skådespelerskan fick sin nya stil på en frisörsalong i Beverly Hills. ”Jag har gått till Batiste på Umbertino’s i Beverly Hills. Han har fixat mitt hår i alla år.” (Källa: Soap Opera Digest)

 

Billy Flynn är nya Chad.

Nätmobbing mot nya Chad!

Härom veckan kom Chad DiMera tillbaka till Salem – nu spelad av en ny skådis, Billy Flynn. Men när nyheten om hans tillträde blev känt, var det inte alla som reagerade positivt. ”Innan jag började i serien, var det nån på Twitter som verkligen klagade på att jag skulle bli den nya Chad. Personen var obeveklig med kommentarer som ’Han är för ful för att vara Chad.’ Jag tog det inte på allvar, men jag bestämde mig för att svara, för att kommunicera med tittarna och låta dem lära känna mig. Så jag tweetade ’Det låter som att du behöver en kram. Får jag ge dig en kram?'”

Bekämpa hat med kärlek. Bra taktik där, Billy! 👍

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.