TORSDAG 8 FEBRUARI, 2018 · Jennifer svimmar av chock när hennes ”döda” dotter kommer på oväntat besök! Theresa försöker inbilla Brady att hon struntar i sin son och tänker lämna stan. JJ ber Chad om hjälp för att rädda sitt förhållande med Gabi.

Brady ger upp

Brady blir helt förskräckt när han kommer till rummet på Salem Inn och hittar sin fästmö drogad i säng med en halvnaken gangster! Han inser förstås inte att allt är en bluff. Han hotar med att skicka henne till psyket och ta ifrån henne sin son om hon inte skärper till sig. Theresa fräser att hon struntar i Tate – han har det bättre utan henne. Till slut ger Brady upp och ber henne dra åt helvete. Senare gråter Theresa ut för sina föräldrar. Hon var tvungen att såra Brady på värsta tänkbara sätt för att han skulle ge upp, men nu är det gjort och hon kan lämna stan med Mateo och samarbeta med ISA för att sätta dit honom. Shane råder henne att fokusera på målet. När allt är över kan hon återvända till sin familj.  Theresa befarar att hon inte kommer ha något att återvända till.

JJ ber om hjälp

JJ går hem till Chad och ber om hjälp att försonas med Gabi efter hans otrohet. Chad fattar inte hur JJ kunde såra Gabi så och han kan inte hjälpa honom. Kanske han inte vill heller. Dario blir rasande när han får veta att JJ varit otrogen mot hans syster och hotar att spöa upp honom. Hans beteende blir droppen för Blanca, som dumpar honom.

Varför vänder sig JJ till Chad för att försöka rädda sitt förhållande med Gabi? Casey Moss (som spelar JJ) förklarar: ”JJ söker bara stöd hos en annan kille, men han försöker även se hur läget är mellan Chad och Gabi. Han misstänker att något pågår mellan Chad och Gabi, så han försöker ta reda på om hans misstanke stämmer.”

Mor och dotter återförenas

Jennifer svimmar av chock när hon öppnar ytterdörren och hamnar öga mot öga med dottern som hon trodde var död! Abigail förklarar att hon iscensatte sin egna död för att komma bort från Salem och alla hon älskar, eftersom hon var så förvirrad och känslomässigt labil. Hon trodde aldrig att hon skulle bli frisk igen, men ett mirakel inträffade när hon träffade någon som hjälpte henne med rätt medicinering. Abby är inte redo att visa sig för folk ännu, så hon gömmer sig när hennes bror kommer hem och Jennifer blir tvungen att ljuga för JJ.

Philip bevarar Chloes hemlighet

Philip är frestad att avslöja sanningen om Chloes graviditet för Nicole, men ångrar sig när han hör Deimos säga att Brady är bättre lämpad att ta över ledarskapet på Titan.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.