TORSDAG 27 APRIL 2017 · Trots alla lögner och skandaler, inser JJ att han vill ha tillbaka Paige – men kommer hon att ge honom en till chans? Stefano, Chad och Kate intrigerar mot varandra i en katt-och-råtta-lek som bara en sida kan vinna!

Att en mamma ertappar sin son med att ha sex vore en pinsam situation redan i grunden, men i JJ:s fall blev det ännu värre, när Jennifer avslöjade honom tillsammans med sin exflickväns mamma! Nu efter en sömnlös natt, inser JJ att sexskandalen ändå har vissa fördelar. Tack vare mammas utpressning, har Eve motvilligt lovat att hålla tyst om alltihop och inte lägga sig i hans försök att försonas med Paige. För första gången på länge ser JJ ljust på framtiden, för i dag ska han göra allt han kan för att vinna tillbaka förtroendet från sin livs stora kärlek. Jennifer varnar för att det kanske inte är så enkelt, och lögner är sällan en bra grund till ett lyckat förhållande, men JJ anser inte att nöden har någon lag. Det här är hans enda chans att bli lycklig och han tänker ta den! När han har gått till skolan, ringer Jennifer till Eve för att påminna henne om deras överenskommelse i går. Eve muttrar ilsket att hon ska hålla sin del, och klargör samtidigt att hon hatar Jennifer mer än nånsin. ”Jag kunde inte bry mig mindre” konstaterar Jennifer, och håller tummarna för sin son i dag.

När Jennifer kommer till jobbet, vill Daniel prata om ungdomarnas kärlektrassel. Han bryr sig fortfarande mycket om JJ och vill att grabben ska få ordning på sitt liv – vilket han nu verkar ha fått med sin nya flickvän Roxanne. Jennifer rättar honom och säger att det redan är slut, men hon kan förstås inte förklara varför hon vet det eller vad som hände i går. Daniel förstår att hon undanhåller något, men Jennifer smiter därifrån för att undvika hans frågor. Senare ringer Daniel till Jennifer och lämnar ett meddelande. ”Jag bryr mig fortfarande om dig och kommer alltid att göra det” säger han, samtidigt som Nicole dyker upp runt hörnet och blir förkrossad när hon missuppfattar hans ord.

JJ går fram till Paige i skolans uppehållsrum, ovetande om att hon har en dejt med Cole i kväll. JJ tar henne åt sidan och berättar att han fick en uppenbarelse i går kväll. Det är slut med Roxanne och nu inser han att han fortfarande älskar Paige – och han vill ha tillbaka henne!

Hur Paige reagerar ser vi i avsnittet, men tyck gärna till på vår Facebook om saken!

Stefano och Chad fortsätter att planera Kates undergång. I dag visar det sig att Stefano ligger bakom analyserna och förslagen till nästa styrelsemöte som Kate var så imponerad av. Alltihop ingår i deras sluga komplott för att kasta ut Kate från företaget. Men samtidigt verkar Kate smida egna planer, och frågan är vem som kommer att lura vem?


Kommentera