ÅTERKOMST · Ett av Salems mest älskade kärlekspar återförenas när John återvänder efter flera månaders frånvaro!

Skadad på jobbet

Om du har saknat John Black i Salem på sistone så kommer förklaringen här. Skådisen Drake Hogestyn skadade sig under inspelningen av ett avsnitt som visades för några månader sen när John och Steve gick till angrepp mot Orpheus och räddade Kayla och Marlena från att brinna upp i likkistor. Det gick våldsamt till och Drake fick ångra att han inte använde sig av en stuntman, för actionscenen ledde till sex månaders sjukskrivning. Nu är den stukade hjälten tillbaka, till Marlenas stora glädje!

Försiktig start

När de här avsnitten visades på andra sidan Atlanten, avslöjade Deidre Hall, som spelar Marlena, för tidningen Soap Opera Digest att hennes gamle vapendragare inte riktigt var sig själv när han kom tillbaka till inspelningsstudion. ”Han tog det lugnt när han kom tillbaka. Han var väldigt lågmäld och satte sig in i saker långsamt igen.” Att vänja sig vid en lugnare Hogestyn var verkligen ovant erkänner hon. ”Och jag höll koll på honom hela tiden, eftersom han är min kollega sedan lång tid tillbaka och jag vill gärna tro att jag lägger märke till hans känslor och fysiska signaler.” Några månader senare kunde hon dock rapportera att ”Han sitter i sminkrummet och berättar baseboll-historier, så vi vet att han är tillbaka helt och hållet nu (skratt).” Hall såg fram emot att jobba med Hogestyn igen. ”Att jobba med Drake är som att alltid ha samma skyddsnät” tänker hon. ”Vi vet hur vi vi fungerar och vi fungerar bra ihop. Vi vet vad publiken gillar. Vi förstår kameravinklar och allt sånt. Så det handlar om att hitta romantiken och det roliga i stunden och sen bara gå ut och spela.”

Mystiskt meddelande

Det börjar med att Marlena får ett meddelande från sin frånvarande make. ”De gjorde det på ett gulligt sätt” förklarar Hall. ”Hon får ett telefonsamtal och rusar iväg. Tittarna vet inte vad det handlar om. Det här är meddelandet som hon har väntat på. Hon har varit på helspänn medan John har varit borta och inte vetat om han mår bra eller om han ska komma hem till henne. Så meddelandet att hon ska få träffa honom är spännande.”

En mellanakt

Marlena kommer till ett hotellrum där hon återförenas med John. ”Plötsligt öppnas dörren och där är han,” berättar Hall. ”Det är fint. Det är alltid fint att se honom i bild igen och jag hoppas att tittarna känner likadant.” John förklarar att han fortfarande jobbar med en utredning, men han kunde inte hålla sig borta från Marlena en minut till. Paret förenas i en kyss. Sen leder det ena till det andra och de äskar med varandra. ”Man får se början av romantiken och sen efterdyningarna,” berättar skådespelerskan och beskriver det som ”en mellanakt. Det är ett ögonblick i tiden. Marlena blir upplyft från sitt vardagliga liv och insvept i famnen på mannen som hon älskar.”

Glädje väntar

Hall förväntar sig att tittarna ska bli glada över att se John och Marlena tillsammans igen och lovar att ”Vi har så mycket mer på gång som Ron Carlivati (ny författare) skriver. Stora saker är på gång.” Men för tillfället skickar John tillbaka sin fru till Salem och säger att han ska komma hem snart. ”John fortsätter att jobba till och från på sitt uppdrag” säger Hall. ”Men när han kommer hem, är han och Marlena verkligen ett stabilt par. Mycket glädje väntar.”

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.