TORSDAG 17 AUGUSTI 2017 · Släkt och vänner överraskar Hope med en möhippa! Bo och Steve kämpar för att rymma från fångenskapen och ta sig hem till sina familjer. Aiden blir onykter och riskerar att avslöja sina dödliga planer!

Flykten från Mexiko

Bo och Steves försök att rymma från terroristerna i Mexiko är nära att misslyckas, när de sliter av en gasledning och riskerar att förgiftas till döds. Med mycket möda och stort besvär lyckas de till slut ta sig ut från fångenskapen och till flygplanet som står och väntar på dem. De drar en lättnadens suck och ser fram emot att komma hem till sina familjer, tills de upptäcker nästa problem – piloten har blivit överfallen av skurkarna, som även har förstört flygplanets kontrollpanel och kommunikationsradio. Bo återupplivar piloten och ber honom att flyga planet trots sabotaget. Han är beredd att göra vad som helst för att ta sig hem till sin fru och dotter.

Ångesten bubblar upp till ytan

Aiden tror att hans sista stund är kommen när han blir ”kidnappad” och pådragen en svart huva. Till hans stora lättnad och förvåning är det bara Roman och Rafe som vill skoja lite och har ordnat en svensexa! Daniel, Eric, Doug, Abe och John är också närvarande. Samtidigt som Aiden försöker lugna sina nerver med öl och snapsar, växer hans panik över att behöva döda Hope på deras bröllopsnatt i morgon. Till slut får han panik och går ut för att ta en nypa luft. Rafe följer efter och ifrågasätter hans beteende. Han blir orolig när onyktre Aiden sluddrar om att ”Hope inte får råka illa ut” men till slut skärper han till sig och hittar på en ursäkt för vad han menade.

Hopes möhippa

Samtidigt försöker Hopes släkt och vänner överraska henne med en möhippa, men överraskningsmomentet går förlorat när Hope kommer hem tidigare än beräknat. Hon går med på att lämna huset igen och komma tillbaka när de andra gästerna är på plats för att spela överraskad. En incident med en tjuvaktig strippa orsakar kaos på festen, och senare tar Caroline sin före detta svärdotter åt sidan och frågar vad hon ska göra när Bo kommer tillbaka, vilket hon är säker på att han gör. Hope blir lite besvärad, men försöker att inte bry sig. När damerna har gått, får Hope oväntat besök av sin onyktre fästman, som kläcker ur sig att han inte ”kan göra det här mot henne.”


Kommentera