ONSDAG 10 MAJ 2017 · Hela helvetet brakar loss på torgfesten när en stor skandal avslöjas! Marlena vet att Paul är Johns son, men ska hon våga berätta det för sin man?

Torgfesten i Salem börjar lida mot sitt slut och alla hjälps åt att packa ihop marknadsstånden och dekorationerna. I dag är det även Will och Sonnys bröllopsdag, men med tanke på problemen i äktenskapet finns det kanske ingen anledning att fira. John planerar ändå att samla släkt och vänner och utbringa en skål för paret. Först utspelas två skandaler parallellt med varandra. Marlena inser att Paul är Johns son och hon är fast besluten att berätta sanningen för sin man, trots protester från Will. Samtidigt erkänner Paul för Sonny att han inte vill något hellre än att kyssa honom just nu, men de blir avbrutna av John innan något hinner hända.

Alla samlas på torget och skålar för Will och Sonny, samtidigt som en reporter från skvallertidningen Spectator dyker upp och börjar trakassera Will med frågor om hans relation med Paul. Hela helvetet brakar loss när det framkommer offentligt att Will varit otrogen. Han är nära att ge reportern en smocka, medan Victor uttrycker sitt missnöje över Wills svek. Senare när de kommer hem oroar sig Will för att få sparken när otrohetsskandalen publiceras i tidningarna. Sonny blir besviken över att Will verkar bry sig mer om sin karriär än deras äktenskap. Det blir skilda sovrum i natt.

John trodde att Paul var en schyst kille, men inser nu att han försökte sabotera Will och Sonnys äktenskap och tycker det är bra att han lämnar stan. Marlena får en klump i halsen, med tanke på vad hon fått veta om Pauls faderskap.

Nyheten om Will och Pauls otrohet sätter även sina spår hos Adrienne, som inser att det hon och Lucas har gjort är lika illa. Hon är ju fortfarande gift med Justin trots allt.

Clyde ber Victor att ge Kate ett jobb, men han har inget att erbjuda henne. Victor blir förvånad när Maggie är överdrivet trevlig mot Kate och Clyde, men senare erkänner hon att det bara är ett spel för galleriet. Hon vet att Victor planerar hämnd och stöttar honom till hundra procent.

Chad fortsätter att manipulera Abigail, vilket verkar fungera bra. Ben blir irriterad och kräver att Chad håller sig borta från hans flickvän.


Kommentera