TORSDAG 12 APRIL, 2018 · Brady erkänner att han älskar Nicole och vill leva ett liv på rymmen med henne. Eric och Jennifer tar första steget mot en försoning. Dario blir sårad av Abigails beslut. Kate och Chloe blir konkurrenter om samma man.

Bradys stora planer

Nicole blir förvånad när Brady kommer tillbaka till stugan i Kanada och har med sig Tate. När han var hemma i Salem påtalade alla hur uppenbart det var att han älskar Nicole och till slut insåg han att de har rätt. Han älskar henne och vill att de blir en familj på riktigt. Nicole vet inte vad hon ska tro. Även om de har ett romantiskt förflutet så har hon betraktat honom som en vän så länge. Dessutom måste hon prioritera sin dotter och livet på rymmen nu och vet inte om det är rätt förutsättningar för att älska en man också. Brady är övertygad om att allt ska ordna sig. Med hans resurser kan de gömma sig i Kanada för evigt och leva lyckliga i alla sina dar.

Eric och Jennifer igen?

Eric börjar få tillbaka livsglädjen igen och pappa Roman tror att det är Jennifers förtjänst. Samtidigt erkänner Jennifer för Hope att hon gärna hade haft ett förhållande med Eric, men det verkar knappast möjligt just nu med tanke på hans psykiska problem. Senare sammanstrålar de båda vilsna själarna på puben när de hjälps åt att reparera en läckande kran. De bestämmer sig för att träffas senare i kväll och äta middag.

Bara vänner?

Dario ångrar sin kärleksförklaring för Abigail och vill bara att de ska återgå till att vara vänner som förut. Abigail vet inte om det är möjligt. Chad har lovat att hålla sig borta från Gabi, så det skulle se illa ut om hon umgås med Dario. Senare berättar Abigail för sin mamma om Darios känslor för henne. Hon är lojal mot Chad och deras äktenskap, men vill ogärna förlora Dario som vän. Hope avlyssnar Deimos telefonsamtal och får veta att Chad hämnades genom att misshandla honom. Hon förstår att kriget mellan familjerna är långtifrån över och varnar Abigail för vad som kan hända.

Kate svartsjuk

Eduardo försöker hjälpa Chloe att spåra Nicole och få tillbaka sitt barn. Hon tackar honom med en kyss för att göra Kate svartsjuk, vilket fungerar. Senare får Dario veta att Nicole har rymt till Kanada och har sällskap av en man som stämmer överens med Bradys utseende. Chloe blir förskräckt över att Brady hjälper henne rymma med barnet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.