TISDAG 24 OKTOBER, 2017 · John hamnar öga mot öga med sin pappa – sektledare för terrorgruppen Fantomalliansen! Joeys ångest blir för mycket och han vill erkänna att han dödade Ava.

Här är ditt liv, John!

John vaknar upp i en unken källarlokal, fastkedjad i ett rör och konfronteras av en äldre herre med ett ärrat ansikte – hans pappa! En makaber historia uppdagas när Yo Ling förklarar att han var rektor på Winterthorne Academy och tränade John till att bli en mördare, tillsammans med ett gäng andra ungdomar som alla ingår i ett terroristnätverk med filosofiska syften. Ling förklarar vidare att han lider av Crohns sjukdom och att han anlitade Deimos för att få tag i botemedlet. Han lider även av en blodsjukdom och behöver en transfusion av Johns blod för att överleva och fortsätta sitt arbete. John måste alltså dö för att hans terroristpappa ska överleva!

Fantomalliansen

Samtidigt blir Eduardo opererad på akuten, efter att ha blivit skjuten med en kula som var ämnad åt Rafe. I väntrummet berättar Rafe för en chockad Gabi om deras pappas förflutna som lönnmördare. Marlena får veta att John är försvunnen. När Eduardo har vaknat efter operationen, berättar han lite om Fantomalliansen – organisationen som låg bakom våldsamheterna och nu har kidnappat John.

Bevisen duger inte

Steve ger Belle foton som visar att Ava var besatt av honom och hotade att döda Kayla. Han hoppas att det här ska bevisa att han agerade i självförsvar. Belle tar fotona vidare till Justin, som avfärdar dem som obetydliga och klargör att han ändå tänker väcka åtal. Om Ava var ett hot mot Steve, kunde han ha begärt besöksförbud istället för att döda henne. Samtidigt börjar ångesten bli för mycket för Joey, som erkänner för sin vän Jade att det var han som dödade Ava och att hans pappa skyddar honom. Joey bestämmer sig för att överlämna sig till polisen.


Kommentera