MÅNDAG 7 AUGUSTI 2017 · Brady och Theresa blir oroliga när Tate inte slutar gråta. Chad varnar Abigail för att hennes blivande svärfar är en mördare. JJ ger Clyde ett ultimatum – vilket han kan få ångra…

Tate är otröstlig

Nyblivna föräldrarna Brady och Theresa får panik när deras son Tate inte kan sluta gallskrika. Enligt barnflickan brukar det hända vid samma tid varje dag, men eftersom hon är ledig i dag har föräldrarna inte upptäckt det förrän nu. Pojken är helt otröstlig, så de ringer till barnläkaren och får veta att Tate förmodligen har kolik, vilket är vanligt förekommande hos spädbarn. Medan de försöker lugna ner sin son, pratar de om sina egna uppväxter och inser att de har en sak gemensamt – båda två växte upp med en ISA-agent till pappa. Till slut tar de med Tate på en åktur med bilen, vilket verkar vara det enda som får honom att somna. När de kommer hem somnar även Theresa… mot Bradys axel.

En mördare till svärfar?

Abigail får oväntat besök när Chad klättrar in genom hennes fönster! Han vill varna henne för att Clyde förmodligen är mördaren som försökte sätta dit honom. Abby kan inte tänka sig att hennes blivande svärfar är en mördare och tror att Chad är helt fel ute. Ändå lyckas han så ett litet frö av tvivel hos henne. Samtidigt träffar Ben sin pappa på nattklubben för att skriva under lagfarten till det nya huset. Clyde får ett anonymt sms med texten ”Jag vet vad du håller på med.” Han anar inte att det är Chad som försöker skrämma honom. När de får sällskap av Abigail, erbjuder sig Clyde återigen att hjälpa till ekonomiskt med bröllopet, så att Abby ska få det bröllop hon alltid drömt om. Abby tackar nej, eftersom hon vet att hennes mamma vill stå för de kostnaderna. Senare får Abby kritik av Ben för att hon verkade lite otacksam mot hans pappa. Abby skyller på att hon inte mår bra, vilket även visar sig när hon plötsligt drabbas av kramper i magen.

Farligt spel

JJ har ett hemligt möte med Roman och berättar äntligen hela sanningen om Clyde – att han är stans knarkkung. Tyvärr kan inte Roman göra något utan bevis. JJ bestämmer sig för att skaffa det åt honom. Han ringer till Clyde och kräver ett möte i hamnen. När JJ kommer dit träffar han först Gabi och räddar henne från att bli trakasserad av en hamnarbetare. När hon har gått och Clyde dyker upp, berättar JJ att polisen är honom på spåren. Han hittar på att Kyle lämnade ett brev till sin mamma som hon bara skulle öppna ifall han dog, och där avslöjar han allt om Clydes knarkhandel. Nu har mamman lämnat brevet till polisen. Clyde tror att JJ ljuger och hotar att döda honom här och nu!


Kommentera