ONSDAG 6 FEBRUARI 2019・Claires lycka blir kortlivad när Ben avslöjar hennes intriger för Tripp. JJ försöker hjälpa Haley med hennes situation, men det leder till ett gräl. Jennifer lättar på sitt hjärta för Adrienne om problemen med Jack.

Drömmen som sprack

Claire Brady har äntligen fångat sin drömkille Tripp Dalton efter två års lögner och intriger, men lyckan verkar bli kortvarig. Redan i dag rasar korthuset samman när en desperat Ben dyker upp och avslöjar hennes komplott – att han och Claire var i maskopi för att förstöra Tripps förhållande med Ciara. När hon konfronteras med sanningen försöker Claire först skylla alltihop på Ben, men Tripp synar hennes bluff och tvingar fram ett erkännande. ”Det var ingen stor grej,” hävdar Claire, men Tripp håller verkligen inte med. Om det inte vore för hennes och Bens intriger kanske han och Ciara fortfarande hade varit tillsammans nu. Han lämnar lägenheten med ilskna steg och tar en promenad för att rensa tankarna. I parken träffar han Haley, som också har en dålig dag efter ett gräl med JJ, och de två sorgsna själarna bestämmer sig för att äta middag tillsammans.

Bens ilska vaknar till liv

Samtidigt kokar Bens ilska över när Claire vägrar hjälpa honom att återförenas med Ciara, som har rest till sin ex-pojkvän i Sydafrika och vägrar svara när han ringer. Claire darrar av skräck när Ben tar ett stenhårt grepp om hennes arm och hotar att göra henne lika illa som hon har gjort alla andra. Till slut lyckas han besinna sig och lämnar Claire med en klump i halsen och oro för att seriemördaren inom Ben Weston håller på att vakna till liv igen!

Tre är en för mycket

Sarah ber Marlena om råd när det gäller hennes misslyckade relation med Eric. Tror Marlena att deras vänskap kan räddas? Det tror Marlena absolut, även om hon blir bekymrad när Sarah berättar att hon har återförenats med Rex. Samtidigt hemma i Erics lya får bröderna sällskap av sin pappa för att äta skräpmat och se sport på TV. Den dåliga stämningen är påtaglig, eftersom Rex har en dejt med Sarah i kväll och planerar att ta med henne till lägenheten efteråt.

Haley kan bli deporterad

JJ vill hjälpa Haley att stanna kvar i USA genom att hitta ett kryphål i lagen, men hon vet att det är omöjligt och blir bara irriterad över hans förslag. Hon börjar ångra att hon berättade något alls, eftersom JJ nu tvingas bryta mot lagen som han svor att upprätthålla när han blev polis.

Jennifers besvikelse

Jennifer berättar för Adrienne att situationen med Jack och hans minnesförlust blir alltmer hopplös. Hon tvivlar på att han ens vill minnas deras förflutna, och han börjar förvandlas till den känslokalla man som han var innan Jennifers kärlek förändrade honom. Även om Jennifer vet att alltihop är Eves fel, börjar hon ge upp förhoppningarna om att få tillbaka den Jack som hon en gång älskade. När Jack kommer till puben försöker Adrienne övertala honom att göra henen och Jennifer sällskap, men han blir bara frustrerad och går därifrån. Jennifer vet att det låter hemskt, men erkänner att hennes liv faktiskt var enklare när hon trodde att Jack var död. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.