ONSDAG 24 APRIL 2019・Panik utbryter när Will får ett krampanfall precis innan han ska opereras. Drogkartellen återvände till Salem för att hämnas och många oskyldiga liv riskerar att drabbas. Marlena vill berätta sanningen om Erics känslor för Sarah.

Oviss framtid för Will

Will väntar på att bli intagen på operation när han plötsligt drabbas av ett våldsamt epilepsianfall. Rex lyckas få kontroll på läget med medicinering och förklarar att såna här krampanfall är vanliga hos patienter med hjärntumör – oavsett om tumören är godartad eller inte. Några oroliga timmar väntar för Sonny medan läkarna gör en biopsi på Will – ett vävnadsprov som ska fastställa om hjärntumören är cancer. Sonny minns när han blev förälskad i Will och alla hinder på vägen som de har överkommit. Ska ödet vara så orättvist att döden skiljer dem åt nu?

Skurkarna är tillbaka

Ciara vaknar upp i grindstugan bredvid DiMeras herrgård och upptäcker att Ben precis har kommit hem från sitt farliga uppdrag. Hela natten har han varit ute och letat efter den mexikanska drogkartellen som vill döda Chloe. Senare nås Ben av beskedet att skurkarna är på väg tillbaka till Salem. Han hämtar Stefan och de beger sig till parken för att varna Chloe och ta henne till säkerhet. Men när de kommer dit är bara Brady kvar. Chloe blev irriterad när hon upptäckte att Brady inte dök upp i parken av någon slump, utan för att försöka manipulera sig tillbaka i hennes liv. Hon klampar iväg med ilskna steg och bestämmer sig för att hon och barnen klarar sig bäst själva – ovetande om att drogkartellen lurar i kulisserna och har klubbat ner livvakterna som ska skydda henne. Gabi och Ciara är ensamma hemma i DiMeras herrgård när hela helvetet brakar loss och någon skjuter ett skott genom altandörren!

Days spelar ett litet spratt med oss, när någon gömmer sig i buskarna och spionerar på Chloe och Holly i parken. Först antyds det att Nicole lever och är tillbaka, sen undrar vi om det är Leo Starke och till sist förmodar vi att det är den mexikanska drogkartellen.

Mamma vet bäst

Marlena blir bestört när hon får veta att Eric har erbjudit sig att ställa upp som bröllopsfotograf åt Rex och Sarah. Räcker det inte med att han förtränger sina egna känslor för Sarah – ska han plåga sig själv ännu mer genom att dokumentera hennes äktenskap med hans bror? Marlena är övertygad om att Sarah skulle välja hennes son istället om hon visste att hennes känslor är besvarade. Hon är frestad att avslöja sanningen för Sarah själv, men Eric förbjuder det bestämt. ”Då förlåter jag dig aldrig”, säger han bestämt, vilket Sarah råkar höra och förstår att Eric undanhåller något för henne. Senare försöker hon lirka ur honom vad som pågår. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.