TORSDAG 8 MARS, 2018 · Abby och Gabi försöker lösa familjefejden med hjälp av kvinnlig list. Chloe rustar för vårdnadstvist och anlitar Belle som advokat, medan Nicole sitter häktad för mordförsök.

Kvinnlig list

”Kvinnor borde bestämma” konstaterar Gabi och Abby i dag den 8:e mars på självaste internationella kvinnodagen. De syftar då till den upptrappade familjefejden som har utbrutit över en ”teknikpryl” som alla herrarna vill åt. ”De är som pojkar med leksaker” anser damerna och bestämmer sig för att lösa problemet åt dem. Första steget är att samla information och IT-teknikern Myron verkar sitta på den. Alla vet att IT-tekniker är socialt handikappade nördar som inte får några tjejer, så Abby drar på sig ett sexigt fodral och går till kontoret för att pressa Myron på information, med hjälp av gammal hederlig kvinnlig list. Myron är på god väg att avslöja allt om sitt arbete med appen Orwell för att imponera på Abby, men tyvärr måste kuppen avbrytas när Gabi sms:ar att Dario är på ingång. Chad blir förvånad när han springer på de båda damerna, som påstår att de har tagit en fika för att reparera sin vänskap. ”Klädd sådär?” utbrister Chad och spanar in sin frus vågade outfit.

Krig och fred

Sonny föreslår att han och Sonny bildar en fredlig allians för att lösa familjefejden. Chad är skeptisk, men de kommer överens om att prata med de båda hetsporrarna Andre och Deimos i sina respektive familjer och försöka övertala dem om en fredlig lösning på problemet. Deimos rullar på ögonen när Sonny tar upp ämnet. Han tror att våld är mer effektivt än diplomati.

Vårdnadstvist på gång

Nicole är häktad för mordförsök och väntar på ett domslut om hon ska släppas mot borgen eller inte. Hon är besviken över att Deimos undanhöll sanningen för henne, men förlåter honom när han förklarar varför. Chloe rustar för en vårdnadstvist genom att anlita en advokat – Belle! Brady blir irriterad över att hans syster väljer fel sida. Nicole är barnets mamma och Brady är säker på att hon kommer få vårdanden om Holly. Senare knackar Roman på dörren och ber att få hämta barnet. Moderskapet ska fastställas med ett DNA-prov. Samtidigt svär Nicole att hennes före detta väninna inte ska få ta hennes barn!


Kommentera