ONSDAG 6 MARS 2019・Förvirring uppstår när John väljer att ta Leo i försvar. Diana bildar en lömsk pakt med Victor för att få tillbaka John. Rex överraskar Sarah med ett frieri.

Diana lägger korten på bordet

Sedan Leos mamma Diana Colville kom tillbaka till Salem har hennes avsikter varit något otydliga, men inte efter dagens avsnitt. ”Jag älskar fortfarande John Black” erkänner hon – för Victor Kiriakis. Hon föreslår ett samarbete. Hon går med på att hjälpa familjen Kiriakis bli av med hennes bedräglige son om Victor hjälper henne att få tillbaka John. Deal or No Deal? Det slutar med ett ”deal” men samtidigt undrar Victor hur han ska lyckas med det här. Det gör vi också.

Kärleksförbud

Det ser mycket mörkt ut för Will och Sonny. Inte ens deras egna advokat (det vill säga Sonnys pappa) tror att de kan vinna mot Leo i domstolen – det finns ju inga som helst bevis för att de är oskyldiga. Justin riktar skarp kritik mot grabbarna – hur kunde de vara så korkade att de först provocerade Leo genom att låta Gabi frihetsberöva honom och sen berätta hela historien för polisen? De har ju praktiskt taget bekräftat att Leos bildbevis är äkta. Justin bestämmer att från och med nu får Will och Sonny besöksförbud – från varandra. Inga fler hemliga möten eller provokationer mot Leo.

John väljer fel sida

Senare drabbar Will och Leo samman i ett svartsjukegräl på torget. Stämningen blir så hätsk att Marlena tvingas gå emellan. När Leo anklagar Will för att ha olämpliga känslor för sin mormor, får han en smocka till svar. John blir förskräckt när han dyker upp och ser vad som pågår. Han avbryter grälet och kräver att Will går hem. När Marlena försöker förklara att det inte var Wills fel, ryter John att ”Om han inte hade rullat in Leo i en matta och försökt göra sig av med kroppen hade det här aldrig hänt!” Chock och förvirring uppstår när det verkar som att John tar Leo i försvar. Plötsligt uppstår ett perfekt och dramatiskt tillfälle att erkänna sanningen om Leos faderskap. Om John tar chansen, får vi se i nästa avsnitt!

Triangeldrama

Sarah vaknar från en het dröm om Eric till en bister verklighet med Rex. Hon erkänner att hon fortfarande har svårt att lita på sin fästman, efter alla hans otrohetsskandaler. Rex inser att han måste lägga in en högre växel för att övertyga Sarah om att hon är den enda kvinnan för honom. Efter ett peptalk med sin pappa på puben, bestämmer han sig för att överraska Sarah på sjukhuset med ballonger, hennes favoritmunkar och ett frieri! Eric står vid sidan om och lider inombords när han ser vad som är på väg hända. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.