MÅNDAG 16 APRIL, 2018 · Theo ber sin morbror om sexrådgivning. Abby får anledning att tvivla på Chads känslor. Nicole blir utsatt för sexuella trakasserier.

Tvivel i äktenskapet

Abbys osäkerhet i äktenskapet tar sig uttryck i en mardröm där hon ertappar sin man och Gabi älskande med varandra. Hon tar en promenad för att rensa tankarna och blir tröstad av sin bror. Hon befarar att Chad aldrig kommer att kunna släppa sina känslor för Gabi. Samtidigt får Gabi hjälp att glömma Chad, för en stund i alla fall, när Eli utmanar henne i ett Pokemon-liknande mobilspel. Abby känner sig lite lugnare när hon ser dem trivas i varandras sällskap. Men när hon kommer hem och upptäcker att Chad har tittat på bilder med Gabi i sin surfplatta, kommer oron smygande igen.

Sex & samlevnad

Chad får besök av Theo, som behöver råd inför sin sexdebut med Claire. Chad känner sig inte helt bekväm med att ge relationsråd, med tanke på sitt egna röriga privatliv. Ciara har en dejt med Wyatt, en kille som hon träffat genom en dejtingapp. De fattar tycke för varandra och bestämmer sig för att ses igen.

Ett oanständigt förslag

Nicole blir nervös när Scooter är nära att avslöja hennes förflutna som porrstjärna för sin fru Hillary, men han väljer att låta bli. Senare när de är ensamma kläcker Scooter ur sig sexuella anspelningar och blir närgången. Till slut lyckas Brady och Nicole bli av med sina knäppa grannar. Nicole är skärrad efter Scooters skamliga förslag. Brady lovar att skydda henne, men Nicole får ångest för att hon inte riktigt besvarar hans starka känslor för henne. Brady bryr sig inte om det. ”Jag har kärlek så det räcker åt oss båda” lovar han, trots att det var precis det som var problemet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.