TISDAG 8 AUGUSTI 2017 · JJ försöker lura Clyde i en fälla. Caroline har skrämmande varsel om Bo. Steve återvänder till Salem med dåliga nyheter, men allt är inte som det verkar. Aiden hittar ett nytt sätt att betala sina skulder.

Medveten eller medvetslös?

Carolines anhöriga väntar nervöst på sjukhuset för att se vad serumet ska ge för resultat. Kayla befarar att hennes mamma ska bli hjärndöd och är väldigt skeptisk till beslutet att ge henne det experimentella läkemedlet. Kayla börjar berätta gamla familjeminnen, men blir så känslosam att hon måste lämna rummet. Hon anar inte att medvetslösa Caroline har hört allt hon sa och minns lyckliga stunder med sina barn. Victor får en stund ensam med Caroline och pratar om kärleken mellan dem. Trots att de var gifta med andra respektive, kunde de inte hålla sig borta från varandra och det resulterade i att de fick Bo. Caroline hör vad han säger på någon nivå och minns deras stormiga romans. Sen får hon skrämmande varsel om Bo och vaknar, skärrad och upprörd. Det är för tidigt att säga om serumet gjorde nån nytta, men Caroline verkar pigg och alert i alla fall. Hon berättar för alla om sina drömmar, särskilt den om Bo som kändes så verklig. Ingen av dem anar att Carolines varsel speglar precis det som händer med Bo, där han befinner sig i terroristernas våld på en ö utanför Mexiko.

Nyheten om Bos död är överdriven

Steve upptäcker en kamera i fängelsehålan där Bo tidigare hölls fången, och den leder till en TV-monitor i ett närliggande rum. Steve blir förskräckt när han tittar igenom övervakningsfilmerna och ser att Bo blir mördad och bortforslad i en liksäck! Steve tvingas konstatera att han kom för sent. Bo är död. Han flyger hem till Salem och ger den dåliga nyheten till Victor, som ber honom att inte säga något till Hope. Samtidigt på den mexikanska ön, har terroristerna tröttnat på Bos ovilja att samarbeta. Eftersom han vägrar avslöja sanningen om Victors serum, bestämmer de sig för att döda honom. Men i ett dramatiskt ögonblick lyckas Bo samla sina sista krafter och övermannar sina kidnappare. ”Jag åker hem!” grymtar han och flyr fältet!

Game over, Clyde?

JJ tar en farlig risk när han försöker lura Clyde i en fälla. Roman lyssnar genom en öronsnäcka när JJ försöker få Clyde att erkänna sanningen om sin knarkhandel och Kyles död. Men den sluge skurken anar att något är skumt och är väldigt noga med vilka ord han använder, för att inte försäga sig. JJ låtsas vara intresserad av att bli Clydes högra hand, för att hjälpa honom utveckla sin verksamhet. Till slut råkar Clyde erkänna flera av sina brott, vilket förstås snappas upp genom polisens avlyssning. Clyde får ett utbrott och hotar att döda JJ, samtidigt som polisen dyker upp och arresterar honom. Medan Roman läser upp hans rättigheter, möter JJ sin fiendes iskalla blick. Är det över för Clyde, eller kommer JJ nu att bli ett offer för hans hämnd?


Kommentera