MÅNDAG 21 JANUARI 2019・Jack hamnar i hetluften mellan kvinnorna i sitt liv – vem ska han lita på? Rex återvänder för att försöka vinna tillbaka Sarahs förtroende – men har hon redan fallit för hans bror?

Två kvinnor – en Jack

Tre tappra själar försöker övertyga personerna de älskar att ge kärleken en chans i dag – men det verkar helt hopplöst. Vi börjar på Doug’s Place där Jack precis har ätit middag med familjen som han inte kommer ihåg och nu har blivit lämnad ensam med Jennifer – som gör ett envist försök att tända en gnista till liv. Jack anser inte att han förtjänar en så snäll och generös kvinna som Jennifer, eftersom alla uppgifter tyder på att han är raka motsatsen själv. Han har fått veta att han våldtog en kvinna i sitt förflutna och övergav sin familj gång på gång. Det vore bara dumt att försöka igen och förvänta sig ett annat resultat. Jennifer förklarar att mindervärdeskomplex alltid har varit Jacks problem – och det bottnar i att hans föräldrar adopterade bort honom som barn och att han fick växa upp med en elak och våldsam styvpappa. Det är förstås ingen ursäkt för våldtäkt, men det är en förklaring. Jennifer ber honom att acceptera det, precis som alla andra har gjort. Efter mycket trugande verkar Jack vara beredd att lyssna till sitt hjärtas röst och är nära att återförenas i en kyss med Jennifer – precis när Eve dyker upp och avbryter dem. Hon påminner Jack om att de passar mycket bättre ihop och kräver att han följer med tillbaka till hotellrummet. Jennifer gör ett desperat försök att få honom på andra tankar, men Eve går segrande ur striden. Den här gången i alla fall.

Rex får nobben

Eric och Sarah är på väg att förenas i en första kyss, när de blir avbrutna av en knackning på dörren. Rex är tillbaka för att vinna tillbaka Sarahs förtroende – och hennes hjärta. Han är säker på att hon fortfarande har känslor för honom. Sarah erkänner att hon har det – starka känslor… av att vilja strypa honom! Hon klargör bestämt att det aldrig kommer bli dem igen, så han kan lika gärna åka tillbaka till Mimi och deras dotter i Chicago för hon vill aldrig mer se honom. Rex förstår hennes ilska, men vägrar ge upp så lätt. Han tänker kämpa för att vinna tillbaka henne – och när Sarah har gått därifrån ber han sin bror Eric om hjälp med det, vilket förstås leder till en obekväm situation.

Abby är inte redo

Abigail går hem till Chad och tackar för att han arrangerade middagen åt hennes familj. Det blev faktiskt riktigt trevligt, även om hennes pappa fick betalt för att komma. Chad berättar att han har erbjudit Eve ett jobb i Paris och hoppas att hon ska tacka ja, för att underlätta en återförening mellan Abbys föräldrar. Hon är tacksam för det, men förstår att han gör alltihop för att försöka få tillbaka henne. Abby är frestad att falla i hans kärleksfälla, men drar sig undan i sista sekunden och konstaterar att hon inte är redo att bli sårbar igen. Kanske en vacker dag, men inte i dag. Tyvärr får Chad pinas lite till. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.