TISDAG 7 MAJ 2019・Nicole blir djupt upprörd när hon får veta att Holly har blivit kidnappat och anklagar Chloe för att ha brustit i sitt ansvar. Hope blir förskräckt när Ciara erkänner att hon och Ben har haft sex.

Två chocknyheter

Nicoles dotter Holly har blivit bortrövad av en okänd gärningsman och polisen har inga spår eller ledtrådar ännu så länge. Paniken ökar för varje timme som går och Chloe inser att hon måste berätta vad som har hänt för barnets farmor Maggie. Samtidigt får Maggie en annan överraskning när Sarah och Rex berättar att Nicole har återvänt livs levande och har en ljuv återförening med Eric just nu. Maggie hinner knappt smälta den chocken innan Chloe dyker upp och levererar nästa – att Holly har blivit kidnappad.

Nicole skyller allt på Chloe

Nicole ser fram emot att återförenas med sin dotter i morgon och då kommer hennes hemkomst att kännas helt perfekt. Om det inte vore för nyheten som Sarah levererar – att Holly har blivit kidnappad. Nicole blir både förvånad och upprörd när hon får veta att Chloe har flyttat till DiMeras herrgård för att gömma sig för den skoningslösa drogkartellen. Eric åker med henne till DiMeras herrgård för att ta reda på exakt vad som har hänt. Nicole blir presenterad för Stefan, som bedyrar att han har vidtagit alla tänkbara säkerhetsåtgärder för att skydda Chloe och barnen från skurkarna, men tydligen var det inte tillräckligt. Plötsligt kommer Chloe hem och försöker ge Nicole en kram. ”Ta bort händerna från mig”, fräser Nicole och anklagar sin forna väninna för att ha utsatt hennes dotter för livsfara. ”Om något händer med Holly så har du hennes blod på dina händer”, ryter Nicole ilsket, medan en bedrövad Chloe gråter ut i Stefans famn.

  • Avsnittsgalleri
  • Avsnittsgalleri

Skurkar i maskopi

Det visar sig att Ted är i maskopi med Xander Cook, men han var inte beredd på att barnarov ingick i planen och han vägrar bli inblandad i något som riskerar hans egna frihet. Xander klargör att det här bara var första delen av en större komplott och nu ska Ted hjälpa honom med del två – se till att den mexikanska drogkartellen blir beskylld för barnarovet. Ted får i uppdrag att besöka den häktade kartellmedlemmen Hector och tvinga honom att erkänna sig skyldig till brottet. Om Ted inte ställer upp, kommer Hope att få reda på hans dubbelsvek.

Det finns bara en Bo

Ciara hamnar i en pinsam situation när hennes mamma knackar på dörren och märker att hon och Ben har haft sex. Ciara erkänner att det stämmer. Hon älskar Ben så mycket och kände sig redo att ta nästa steg med honom. Ciara påpekar att morfar Doug vägrade acceptera Hopes förhållande med Bo när de var unga och hon anser att det här är samma sak. ”Jämför inte din pappa med Ben”, säger Hope bestämt och tillägger att Bo inte hade godkänt det här förhållandet om han hade levt. Ciara bryr sig inte. Hon känner Ben bättre än någon annan och vet att han är den rätte. Dock blir hon tvungen att klara sig utan honom i natt, eftersom han ska hjälpa till i sökandet efter Holly. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.