TISDAG 13 MARS, 2018 · Deimos besatthet av makt och pengar riskerar att kosta honom kvinnan han älskar. Jennifer upptäcker att ”nyckeln” till Orwell inte är det hon trodde. Gabi försöker stjäla hårddisken från Kiriakis kassaskåp. Chloe vill amma Nicoles dotter.

Nicole bryter förlovningen

Deimos båda offer förs till sjukhus med livshotande skador. Andre har blivit förgiftad, medan Dario är svårt misshandlad. Chad blir rasande när han förstår att Deimos ligger bakom attentatet och vill hämnas, men Abby försöker hindra honom. Nicole vill först inte tro att hennes fästman kan ligga bakom det här, men när han inte förnekar det inser hon att Chloe hade rätt hela tiden. Hon kan inte utsätta sin dotter för det här gangsterlivet. Deimos är en mördare och både hon och Holly förtjänar bättre. Till Deimos stora besvikelse avbryter hon förlovningen.

Chloe går över gränsen

Chloe ber en läkare att skriva ut medicin som ska öka produktionen av bröstmjölk, så att hon kan amma Nicoles barn. Belle blir förskräckt när hon får veta det, eftersom amning är en intim upplevelse mellan mor och dotter. Hon varnar Chloe för att inte bli för fäst vid barnet, eftersom hon kan bli tvungen att överlämna det till Nicole en dag. Chloe bryr sig inte och när hon känner att bröstmjölken börjar komma tillbaka, väljer hon att amma Holly offentligt på puben – samtidigt som Nicole kommer dit och får ett utbrott när hon ser vad som pågår!

Jennifer hittar ”nyckeln”

Jennifer gör en oväntad upptäckt i hamnen när hon öppnar Kiriakis leverans och hittar ”nyckeln” till Orwell – som visar sig vara en skäggig och ovårdad man, som dessutom är en dubbelgångare till Shane Donovan! Mannen presenterar sig som Drew och är Shanes tvillingbror. Han gömmer sig för polisen, så Jennifer tar med honom till ett rum på Salem Inn och lyssnar till hans ofattbara historia. Det visar sig att Drew är upphovsmannen till Orwell och att Andre stal teknologin från honom. Nu använder Deimos utpressning för att han ska slutföra projektet och göra honom till världens mäktigaste man.

Gabi i knipa

Gabi lyckas smyga in till Kiriakis herrgård och bryta upp kassaskåpet för att lägga vantarna på Orwell. Hon blir ertappad av Chad och båda två tvingas gömma sig när Deimos kommer hem. Senare när de försöker smita ut från huset, springer de rakt in i Deimos som tar dem under pistolhot!


Kommentera