ONSDAG 7 MARS, 2018 · Chloe erkänner sanningen om Holly, men vägrar överlämna barnet till Nicole! Belle kommer hem och hjälper ungdomarna att flytta in i den nya lägenheten. Chad behöver Gabis hjälp.

Sanningens ögonblick

Nicole har en minst sagt omtumlande dag. Först räddade hon sin fästman från att bli mördad, men blev istället själv anklagad för mordförsök och nu kommer nästa chock när Brady tvingar Chloe att erkänna sanningen om lilla Holly – att Nicole är hennes biologiska mamma. Nicole tror knappt sina öron när Chloe återger hela historien om IVF-proceduren som troddes ha misslyckats, men som faktiskt blev ett barn ändå. Nicole gråter tårar av lycka när hon inser att hennes livslånga kamp att få ett eget barn äntligen har blivit verklighet. ”Ge mig mitt barn” vädjar hon, och blir hysterisk när Chloe svarar att ”Jag kan inte göra det.” Först handlade det bara om Nicoles dåliga val av fästman, men eftersom Deimos gangsterliv redan verkar ha fått konsekvenser, kan Chloe inte under några omständigheter låta henne ta hand om barnet. Nicole får bryter ihop, samtidigt som polisen häktar henne för mordförsök.

Frihet under ansvar

Belle har rest ända från Hong Kong för att hjälpa sin dotter att flytta in till den nya ungdomslyan. Även Abe är på plats och ger ungdomarna några varningens ord om frihet under ansvar och att festa måttligt. Stämningen mellan Ciara och Claire är dålig och båda två önskar att den andre kunde bo nån annanstans. När föräldrarna har gått, ”skålar” ungdomarna för friheten att göra vad de vill och lovar att stötta varandra ”oavsett vad” – ett löfte som bara håller i några minuter, när Claire och Ciara återigen drabbar samman i ett svartsjukegräl om Theo.

Chad behöver stilhjälp

Gabi träffar Chad på stan och får veta att han har ett viktigt affärsmöte i morgon, men inga lämpliga kläder att ha på sig sedan hans stilkonsult sa upp sig. Gabi gör ett undantag och hjälper honom att färgkoordinera en outfit till morgondagen, samtidigt som känslorna mellan dem pyr under ytan!


Kommentera