ONSDAG 18 APRIL, 2018 · Nicole smider dödliga planer för att bli av med Scooter. Jade försöker vinna Tripps förtroende. Marlena konfronterar Victor för hans agerande mot Eric.

Nicoles dödliga planer

Nicole och Brady har en trevlig eftermiddag med att baka muffins. När Brady måste sticka till affären och köpa ägg, passar Scooter på att dyka upp och hotar Nicole igen. Om hon inte har sex med honom, ska han se till att hon och Brady åker fast. Nicole vägrar och Scooter blir tvungen att smita iväg när Brady kommer tillbaka. Medan han bakar i köket, får Nicole besök av Hillary som är upprörd efter ett gräl med sin make. Hon förklarar att deras äktenskap inte är så perfekt som det verkar på ytan. Hon trodde att semestern i stugan skulle lösa alla problem, men istället har det bara blivit värre. ”Nu jämför han min kropp med en slampa i porrfilmerna!” utbrister hon uppgivet. Nicole förstår att hon är upprörd. ”Jag borde döda honom” säger Hillary, men ursäktar snabbt det dåliga skämtet. Senare verkar det som att Nicoles ångest och desperation kan driva henne till att gå över gränsen. Hon googlar på nätet efter närmaste vapenbutik, samtidigt som Hillarys ord om att döda sin make ekar i hennes huvud. Medan Brady gräddar muffins, börjar Nicole koka ihop dödliga planer…

Tripp har fått nog

Joey är nära att erkänna sanningen om Avas död för Tripp, men Jade avbryter honom och räddar situationen. Hon erbjuder sig att försöka vinna Tripps förtroende, för att hjälpa familjen Johnson. Hon följer efter Tripp till nattklubben och övertalar honom att bjuda på en öl. Kayla blir rasande när hon kommer dit och ser vad som pågår. Det blir även Tripp, som inte längre vill ha något med sin pappas familj att göra. Han går därifrån med ilskna steg och frågan är om vi har sett honom för sista gången? Samtidigt tar Steve kontakt med Avas kusin Angelo och kräver att han håller sig borta från hans nyfunna son. Angelo avslöjar att Tripp inte behöver någon pappa längre – han är arvtagare till familjen Vitalis förmögenhet och är inte beroende av någon.

Erics våndor

Eric berättar för sin mamma att han ställde in sin dejt med Jennifer för att hon förtjänar något bättre än ”en skadeskjuten fågel.” Hans ångest bubblade upp till ytan igen efter en utskällning från Victor. En irriterad Marlena går raka vägen hem till Victor och kräver att han låter bli att trakassera hennes son. Med tanke på alla människor som Victor har sårat genom åren, har han ingen rätt att klandra andra. Samtidigt slumrar Eric till på sitt kontor och drömmer att Nicole befinner sig i knipa. Han börjar skriva ännu ett brev till henne.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.