SVARTSJUKEDRAMA · Lani riskerar att förlora Eli för gott om hon inte öppnar sitt hjärta och visar sina känslor!

Vänner eller älskare?

Poliskollegorna Eli Grant och Lani Price har haft en strulig relation till varandra sedan de träffades för snart två år sen. De började som ovänner och arbetskollegor, men hamnade så småningom i säng med varandra – samtidigt som båda två hade förhållanden med andra partners. Deras natt tillsammans ledde till att Lani blev gravid med Elis barn, som dessvärre dog vid födseln. Dragningskraften till varandra har alltid varit stark och Eli har varit ärlig med att han har känslor för Lani, medan hon inte har velat bli något mer än vänner. Men man saknar inte kon förrän båset är tomt, som det brukar heta. Ett svartsjukedrama har uppstått sedan Eli lät sin kvinnliga barndomsvän Sheila flytta in hos honom och nu befarar Lani att hon ska förlora honom för evigt om hon inte gör något drastiskt.

Svartsjukedrama

Den här veckan kan inte Lani dölja sin svartsjuka längre, när hon knackar på dörren till Elis lägenhet och Sheila öppnar – endast iklädd en handduk och antyder att hon och Eli precis har haft sex. ”Sättet som Sheila formulerar sig på börjar gå Lani på nerverna,” förklarar Sal Stowers (Lani) för tidningen Soap Opera Digest. ”Det utlöser känslor och gör henne svartsjuk.” Eli dyker upp i rummet, också iklädd handduk, och ifrågasätter Lanis reaktion. ”Han säger typ ’Varför är du svartsjuk? Vad håller du på med?’ Lani blir irriterad eftersom Eli driver med henne. Han hörde vad Sheila sa och avbröt henne inte bara för att få se Lanis reaktion.”

En kyss innan det är försent

Lani lämnar lägenheten med upprörda steg, medan Sheila tycker att hon gjorde Eli en tjänst. Sen beger sig Eli till polisstationen, där han och Lani pratar ut. ”Självklart är Lani upprörd,” säger Stowers. Eli påpekar hur uppenbart det är att Lani har känslor för honom och påminner om hans egna känslor för henne. ”Sen säger han skämtsamt att om hon inte vill ha honom så finns det någon som väntar på honom där hemma,” säger Stowers och tillägger att när han vänder sig om och ska gå, säger Lani ”Du skulle bara våga.” Sen greppar hon tag i Eli och kysser honom. □

Borde Eli och Lani ge kärleken en chans?

  •   
  •   
Loading ... Loading ...

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.