TISDAG 30 APRIL 2019・Stefan försöker undanhålla för Chloe att han har tillbringat natten med Gabi. Jack blir nyfiken när han ser Abe och Sheila gräla. Brady får relationsråd av Maggie. Hope blir förvånad när hon upptäcker att Lani har sovit över hos Rafe.

Hatsex dagen efter

En ny dag gryr i Salem och flera av våra vänner vaknar upp i sängar som de aldrig har sovit i tidigare! Först har vi fienderna Stefan och Gabi som inte kunde motstå sina köttsliga lustar för varandra i går kväll och till slut hamnade i samma säng – något som Stefan helst inte vill att Chloe ska få reda på. När han ringer till Chloe på Salem Inn för att önska henne god morgon, och hon hör att han har sällskap, hävdar han att det är hembiträdet. En ilsken Gabi känner sig kränkt och svär att det här var första och sista gången som Stefan fick röra henne. Det löftet bryts redan efter några minuter, när de hetlevrade känslorna återigen bubblar över och leder till en repris i sänghalmen!

Den rätte för Chloe

Eve vaknar upp till sitt nya liv som Mrs. Jack Deveraux och hoppas att deras bröllopsnatt inte var någon engångsföreteelse. Till hennes stora glädje verkar Jack ta deras äktenskap på allvar. Eve inser att det som började som en hämndkomplott mot Jennifer faktiskt har lett till äkta kärlek och hon känner sig lyckligare än någonsin. Samtidigt vet Chloe att hon måste fatta ett beslut om sitt kärleksliv, som hon lovade Stefan att göra när hotet från kartellskurkarna var över. Men är Stefan DiMera verkligen den rätta mannen för henne? Eve ger henne rådet att satsa på Stefan – han är rik, snygg och tydligen har Chloe lite känslor för honom. Men när Chloe återvänder till DiMeras herrgård och upptäcker tecken som tyder på att Stefan och Gabi har tillbringat natten tillsammans, verkar det som att ödet har fattat beslutet åt henne.

Han ljuger för dig

Lani har sovit över i Casa Hernandez i natt, för att hjälpa enarmade Rafe med att ta hand om lille David. Hope kommer på besök för att försöka rädda sitt äktenskap och blir förvånad när hon ser att Lani är där – iklädd Rafes t-shirt. ”Det är inte som det ser ut”, lovar Rafe. Han anser att en viss fransman är problemet i deras äktenskap. ”Han ljuger för dig”, hävdar Rafe och berättar om det skumma telefonsamtalet som Eli blev vittne till. Rafe kan bara hoppas att Hope ska genomskåda vilken skitstövel Ted Laurent egentligen är – innan det är för sent! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.