TISDAG 10 APRIL, 2018 · Nicole oroar sig för att hennes nyfikna granne ska avslöja att hon är på rymmen med Holly. Adriennes anhöriga samlas på sjukhuset när hon ska operera bort sin bröstcancer. Rafe och Hope planerar att sätta dit Deimos och behöver hjälp från någon i familjen Kiriakis.

Grannen som kan förstöra allt

Brady har hjälpt Nicole att gömma sig med Holly i Kanada. Oron för att bli avslöjad blir påtaglig igen när den nyfikna grannen Hillary ställer frågor om hennes man ”Freddie” och Nicole blandar ihop sina egna lögner. Nicole får panik när Hillary avslöjar att hon är en tjänstledig polis. Hon överväger att rymma igen, men Brady försöker lugna ner henne i telefon. Samtidigt är Brady tillbaka i Salem för att ordna några saker innan han gör Nicole sällskap igen. Han besöker Eric på Hortonscentret och de båda halvbröderna försonas. Jennifer blir imponerad över hur Eric hanterar situationen med en tonårstjej som har rymt hemifrån. Eric vägrar acceptera hennes komplimanger, vilket leder till frustration och ett litet gräl. Brady blir irriterad när alla tror att han har känslor för Nicole, men senare tvingas han erkänna för sig själv att han faktiskt har det.

Adriennes operation

Adrienne är på sjukhuset för att operera bort sina bröst. Hon försöker spela tapper för Lucas och Justin, men erkänner enskilt för Kate att hon är livrädd för att bli ”stympad” och får kroppsdelar ersatta av implantat. Kate försöker lugna ner henne. Adrienne är orolig för att inte överleva operationen och ber Kate att hälsa mannen hon älskar, men hinner somna av sömnmedlet innan hon förtydligar vem av Lucas eller Justin hon menar.

Alla hatar Deimos

Rafe är rasande på Deimos efter det han gjorde mot hans syster. Han är nära att gå till angrepp på puben, men Hope går emellan. Hope och Rafe är överens om att Deimos måste stoppas, men de behöver hjälp från någon inom familjen Kiriakis. Rafe kallar Sonny till ett möte och ber honom undersöka om Deimos avlönar sina skurkar genom Titan. Samtidigt gör Hope ett besök i Kiriakis herrgård och placerar en mikrofon, som gör att hon senare hör Deimos ge sina skurkar order att följa efter Brady för att ta reda på var Nicole gömmer sig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.