TORSDAG 19 APRIL, 2018 · Chad och Abigail ska förnya sina äktenskapslöften, men ödet och Kate vill annorlunda! Deimos blir misstänkt för att ha stulit pengar från DiMera, men tjuven är någon helt annan.

Försvunna pengar

Dagen har kommit då Chad och Abigail ska förnya sina äktenskapslöften. Förhoppningen är att det här ska bli en nystart som får deras äktenskap att kännas mer stabilt. Först har Chad företagskris att ta hand om. Tydligen har någon hackat Countess Wilhelminas företagskonto under natten och stulit en stor summa pengar. Chad ger Lucas i uppdrag att polisanmäla händelsen, så att han själv kan fokusera på sitt bröllop i dag. De misstänker att Deimos ligger bakom stölden, men vi får veta att det är Dario och hans IT-expert Myron. Hope har fått tillåtelse att jobba med polisutredningar igen, så hon och Rafe börjar leta bevis för att Deimos ligger bakom stölden.

Abbys självförtroende vacklar

Abigail ser fram emot att förnya äktenskapslöftena med sin man i kväll. Jennifer märker ändå en viss osäkerhet i sin dotters beteende och en konfrontation med Kate gör inte saken bättre. JJ kommer förbi och förstärker sin systers oro när han påpekar hur starkt Chad reagerade på nyheten att Gabis pappa ska hamna i fängelse igen. Det var helt uppenbart att Chad bryr sig om Gabi och när hon sprang ifrån puben gråtandes verkade det som att han ville följa efter, även om han lät bli. Abby blir irriterad och vill inte prata om Gabi på sin bröllopsdag. Senare blir problemet helt oundvikligt när hon bläddrar i en gammal skolkatalog och läser ett meddelande som Gabi skrev till Chad när de var tonåringar – om deras ”hemliga tecken” till varandra när de drar sig örsnibben. Då minns Abby att Gabi kommunicerade med hennes man på samma sätt när Deimos hade förgiftat dem, för att han skulle kasta flaskan med botemedlet till henne. Abby inser att hon inte kan ljuga för sig själv längre. Även om det gör ont, måste hon inse att hennes man faktiskt älskar en annan kvinna.

Gabi utmanar ödet

Samtidigt försöker Kate övertala Gabi att stoppa bröllopet genom att gå till Chad och förklara hur mycket hon älskar honom. Gabi vägrar splittra Chads familj, men Kate anser att hon skulle göra honom och alla en tjänst. I samma ögonblick får Kate syn på Chad en bit bort och säger till Gabi att det måste vara ödets makt. ”Om du älskar honom, gå fram och berätta hur du känner. Annars kommer du att ångra det för resten av ditt liv.” Ska Gabi göra slag i saken och blir det något bröllop? Det får vi se i nästa avsnitt!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.