ONSDAG 30 JANUARI 2019・Jack och JJ inser att de delar samma smak för kvinnor. Eve och Jennifer förklarar krig om Jack. Tripp och Haley stiftar bekantskap med varandra. Melinda Trask avgår som åklagare och smider hemliga planer för sina fiender.

Far och son delar allt

Jack och hans Junior tar en öl på puben för att lära känna varandra bättre och en del obehagliga sanningar kommer upp till ytan – som deras gemensamma smak för kvinnor. Jack blir förskräckt när JJ avslöjar att han och Eve har haft en sexuell relation och därför vet han hur opålitlig hon är. Han tror att Eve mest var ute efter att såra hans mamma, men tar på sig en del av ansvaret själv också. JJ berättar även om sina psykiska problem efter att han sköt sin bästa vän i tjänsten och att ångesten var nära att kosta honom livet. Jack beklagar att han inte har funnits där som ett stöd för sin son genom åren, men lovar att de ska bli ändring på det nu. Han avslöjar även sina planer på att bli politiker och utmana Abe Carver i valet till borgmästare.

Må bästa kvinna vinna

Eve får oönskat besök av Jennifer och de båda kvinnorna drabbar samman i ett bittert gräl om Jack. Båda två är övertygade om att Jack skulle välja dem om han fick tillbaka sitt minne, vilket Eve tvivlar på att han någonsin kommer att göra eftersom doktor Rolfs serum inte finns tillgängligt – förutom i den galne vetenskapsmannens dagbok, som hon i hemlighet har lagt beslag på. Senare kommer Jack tillbaka och konfronterar Eve om hennes skamliga relation med hans son. Eve påpekar att Jack inte var så mycket bättre själv, eftersom han har strulat med sin svärmor! De bestämmer sig för att strunta i problemen som varit och bara se framåt. Eve blir lyrisk när Jack avslöjar sitt beslut att kandidera till borgmästare.

Melindas hämnd

Åklagare Melinda Trask blir rasande när hon får veta att polisen har slarvat bort bevismaterialet mot Xander Cook och var tvungen att släppa honom. Hur ska hon kunna åtala några skurkar när polisen är så inkompetent? Det här blir droppen för Melinda, som bestämmer sig för att avgå som åklagare, vilket ingen annan verkar ha nåt emot. De anar inte att hon smider hemliga planer för sina fiender. Hon begär ett möte med Jennifer och ger henne snaskig information att publicera i tidningen som kommer att vända upp och ner på livet för många.

Ny bekantskap

Tripp får en brännskada på jobbet och måste uppsöka läkarvård, vilket gör att han får stifta bekantskap med den nya sjuksköterskan Haley. Det verkar klicka mellan dem direkt och vi får känslan av att JJ har fått en konkurrent om Haleys uppmärksamhet. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.