CIARAS KÄRLEKSLIV · Ciara får veta att hennes svartsjuke pojkvän har ljugit och manipulerat bakom hennes rygg!

Farliga killar

Ciara Brady har känt en stark dragningskraft till den reformerade seriemördaren Ben Weston ända sen han räddade henne från en motorcykelolycka för flera månader sen. Men när han blev misstänkt för att ha anlagt en brand som kunde har kostat henne livet, valde Ciara att vända honom ryggen och satsa på ett säkrare kort – Tripp Dalton. Trodde hon i alla fall. Nu får Ciara veta att hennes pojkvän Tripp är minst lika manipulativ och oärlig. Det framkommer att det var han som försökte snärja oskyldige Ben för stugbranden – och när inte det funkade, försökte han dölja sina spår genom att låta Ciaras före detta pojkvän Wyatt Stone ta på sig skulden.

Ciara får veta sanningen

Den här veckan berättar Ben för Ciara att det var Tripp som snärjde honom för branden i stugan. ”Hon blir förvånad,” säger skådisen Robert Scott Wilson (Ben) till tidningen Soap Opera Digest. ”Och vill förmodligen inte tro att det är sant, men Ben har fakta som styrker det eftersom han konfronterade Wyatt och bokstavligen skakade fram sanningen ur honom, Han är ganska säker på sin sak.”

Har Ben en chans?

När Ben får syn på Claire med Wyatt, kräver han att få veta varför hon samarbetade med honom för att hjälpa Tripp. ”Ben vet hur hon fungerar, att hon är väldigt manisk och har sin egna agenda,” påpekar Wilson. ”Men han han tittar på henne som att ’Du ska inte lyckas blåsa mig’ och samtidigt försöker han få henne att erkänna sanningen.” Claire hävdar envist att hennes komplott ska fungera för dem båda i slutändan. Samtidigt konfronterar Ciara sin pojkvän med de nya uppgifterna och det leder till att de gör slut. Senare träffar hon Ben, som undrar om det kan finnas en framtid för dem. ”Han får en möjlighet att uttrycka sina känslor så jag tror att han tar risken och kollar hur hon känner,” säger Wilson. ”Men det är en knepig situation.” □

Från seriemördare till loverboy -
har Ben verkligen förändrats?

  •   
  •   
  •   
Loading ... Loading ...

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.