ONSDAG 13 MARS 2019・Chloe verkar vara hotad till livet igen. Marlena och John samarbetar för att ta reda på sanningen om Leos faderskap. Will och Sonny gör inbrott på Dianas hotellrum för att leta efter bevis.

Bradys björntjänst

Chloe verkar vara utsatt för livsfara igen när Rex upptäcker att det sitter en beväpnad skurk i baren på Doug’s Place och sneglar mot henne. Impulsive Rex överfaller mannen och det blir en våldsam strid om pistolen, som Chloe får tag i och hotar att skjuta mannen som hon tror är utsänd av den mexikanska drogkartellen för att döda henne. Men allt är inte som det verkar. Mannen visar sig sig i själva verket vara en livvakt, anlitad av Brady för att skydda henne. Brady litar inte på att Stefan tar det ansvaret på allvar. Efter den otäcka händelsen är Chloe både skärrad och upprörd över att Brady lät henne förföljas utan att meddela henne först. Nu var hon nära att döda en oskyldig man. Hon betackar sig för hans hjälp framöver. Brady ber om ursäkt för sitt välmenande misstag och avskedar livvakten, medan Chloe låter sig tröstas av Stefan och säger att hon litar på honom. Stefan svarar med en överraskande kyss!

På farligt uppdrag

Will och Sonny vet att det bara finns ett sätt att bli av med Leo och undvika att bli åtalade för mordförsök. De måste få tag i bevisen som Diana har om sin son och använda dem i utpressningssyfte. Grabbarna gör inbrott på Dianas hotellrum och börjar rota runt, men tvingas gömma sig när Leo dyker upp och har samma idé. Även han vill ha tag i sin mammas bevis, för att göra sig av med dem. Han försöker ta sig in i kassaskåpet, men lyckas inte knäcka koden. När han har gått förstår Will och Sonny att lösningen på deras problem finns i kassaskåpet och nu måste få upp det på nåt sätt.

Jakten på sanningen

Marlena är måttligt besviken över att John har undanhållit en viktig nyhet för henne – Dianas påstående att han är Leos pappa. I dag konfronterar Marlena sin make och undrar hur länge han hade tänkt ljuga för henne. John ber om ursäkt och förklarar att Diana inte ville låta sanningen komma fram. Marlena ifrågasätter om Dianas påstående verkligen är sant, eller om damen bara är ute efter att splittra deras äktenskap och få John för sig själv. De behöver göra ett DNA-prov för att fastställa sanningen och de måste göra det bakom ryggen på Leo och hans mamma. ”Tur att du är gift med en spion” konstaterar John innan de båda makarna beger sig till Kiriakis herrgård. John smyger upp på övervåningen för att hämta Leos tandborste med hans DNA, medan Marlena uppehåller Victor i vardagsrummet – och avbryter hans möte med den lömska Diana. När Marlena klargör att hon vet allt om Dianas påstående och att det inte har orsakat någon splittring mellan henne och John, blir Diana irriterad och börjar smida nya ondskefulla planer. Hon vet att John bara älskade henne när han trodde att Marlena var död – så kanske hon måste bli det! □

En kommentar

  1. Pingback: Bonus med John & Marlena! – Våra bästa år | Days.nu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.