TORSDAG 3 AUGUSTI 2017 · Adrienne kan ha en dödlig sjukdom och anförtror sig åt en av männen i hennes liv, men inte den andre. Basic Blacks nya ledning kommer inte överens. Abe ger Marlena en skarp varning.

Inget slut på tårarna

Eve får hjälp av Theresa att välja ut en klänning som Paige ska begravas i. Ilskan inombords växer mer och mer över hennes förlust och oförmåga att hantera det som hänt. Till slut går hon till polisstationen och tar ut sin frustration över Justin. Hon är upprörd över att rättvisa fortfarande inte har skipats och att mördaren går fri. Justin märker att hon håller på att spåra ur och försöker trösta henne så gott han kan. Han erbjuder sig till och med att göra henne sällskap till begravningen i morgon. Eve lugnar ner sig för stunden, men senare när hon samlar ihop Paiges saker som ska doneras till välgörenhet, bryter hon ihop igen.

Cancernoja

Adrienne lämnar ett blodprov för att undersöka om hon bär på genen som påverkar hur benägen hon är att få bröstcancer, precis som hennes mamma. Kayla försöker lugna ner sin oroliga vän, men senare blir Adrienne upprörd när hon ser Justin trösta Eve. Lucas märker det och tar henne åt sidan. Adrienne anförtror sig åt honom om vad som pågår, men senare när hon har samma möjlighet att göra det för Justin, väljer hon att låta bli. Will uppmuntrar sin pappa att inte ge upp hoppet om Adrienne.

Tre är en för mycket

Nicole, Kate och Theresa är de nya ägarna till modehuset Basic Black och samarbetet börjar med bråk. Nicoles försök att göra sig av med Kate misslyckas och hon blir tvungen att försöka komma överens med Theresas inte-så-passiva kompanjon. När de sätter sig ner för att gå igenom alla viktiga beslut är det Theresa som känner sig utanför, medan de mer viljestarka kvinnorna bråkar om vems vision för företaget som är den bästa. Senare beklagar sig Theresa för Brady, som försöker muntra upp henne. Theresa missuppfattar vad han menar och ger honom en impulsiv kyss. Brady ryggar tillbaka och klargör att han tror på hennes talang som designer, men inget mer.

Marlena börjar tvivla

När Marlena berättar för Eric om överfallet på kontoret, börjar hon tvivla på att Chad verkligen var den skyldige. När Abe får höra det, säger han åt Marlena på skarpen att låta polisen sköta det här. Om hon försöker skydda Chad eller försvåra utredningen, kommer hon att åtalas för medhjälp. Abe har även ett udda möte med den nya poliskvinnan Lani Price, som verkar veta mer om honom än vad hon låtsas om.


Kommentera