BENS ÅTERKOMST · Abby ska äntligen gifta sig med Chad, men lyckan är hotad när hennes galne ex-fästman rymmer från psyket!

Oroväckande nyheter

Abigails liv de senaste månaderna har varit som hämtat ur en skräckfilm. Hennes före detta fästman Ben Weston var en seriemördare och försökte döda både henne och hennes nyfödda barn. När Ben blev gripen och dömdes till sluten psykiatrisk vård, kunde Abby äntligen pusta ut och gå vidare med livet tillsammans med sitt livs stora kärlek Chad och deras lille son Thomas. Nu planerar de ett bröllop och ett härligt familjeliv tillsammans, men lyckan blir kortlivad när Abby nås av en obehaglig nyhet – Ben har rymt från psyket och kan vara på väg tillbaka till Salem!

Chad vägrar låta något förstöra den lyckligaste dagen i hans fästmös liv, så han försöker undanhålla nyheten om Bens rymning för henne. Men hennes polisbror JJ klarar inte av att ljuga för sin syster och ser till att hon får veta det ändå. Chad kan inte tänka sig att Ben skulle vara så korkad att han dyker upp i Salem och riskerar att gripas, men Abby vet att hennes före detta fästman är fullkomligt galen och fortfarande tror att lille Thomas är hans son.

Bara inbillning?

När den stora dagen äntligen är här, försöker Abby förtränga sin oro och bara fokusera på bröllopet. Chad överraskar henne med en present. Han har ordnat så att hans namn står angivet som pappan på Thomas födelsebevis. Vigseln ska gå av stapeln i DiMeras herrgård, som är dekorerad med blommor. Släkt och vänner är på plats och Jennifer verkar äntligen ha accepterat att hon ska få en DiMera till svärson. Allt är helt perfekt när ceremonin börjar och Abigail promenerar fram till altaret för att utbyta äktenskapslöften med Chad. Men plötsligt ser hon något skrämmande i ögonvrån. Utanför altandörrarna står Ben och ger henne en iskall blick! Abby skriker av förskräckelse och vigseln måste tillfälligt avbrytas. Polisen letar igenom området, men hittar inga spår av intrång, så alla tar för givet att Abby inbillade sig det hon såg. Chad och Abby utbyter äktenskapslöften och bröllopet följs av en trevlig fest.

Terror på smekmånaden?

Senare packar Chad och Abigail sina väskor och åker på smekmånad till Chicago med deras son. De nygifta anar inte att Ben är dem hack häl och besluten att förvandla deras äktenskapslycka till en mardröm!


Kommentera