TISDAG 27 MARS, 2018 · Nicole rymmer med Holly. Deimos och Brady upptäcker vad som har hänt. Sonnys plan att ta över makten möts med skeptiska reaktioner. Chad och Abigail njuter av en romantisk hemmakväll.

Barnarov

Deimos hittar Chloe medvetslös på sitt hotellrum och förstår att Nicole har varit där och rövat bort sin dotter. Han blir irriterad, eftersom han själv hade en storslagen plan på att ta barnet och fly från landet med dem båda. Brady blir förskräckt när han kommer till dit och får veta vad som har hänt. Han schasar iväg Deimos och försöker sen övertala Chloe att inte ringa polisen, utan låta honom hitta Nicole och lösa situationen. Men så fort Brady har vänt ryggen till, ringer Chloe till polisen och anmäler sin dotter kidnappad.

På rymmen

Nicole checkar in på ett hotell med Holly under falskt namn och betalar kontant för att inte lämna några spår. Hotellreceptionisten blir misstänksam, så Nicole ljuger ihop en historia om att hon rymmer från en våldsam man. Nicoles plan är att skaffa nya identiteter till sig själv och sin dotter och slå sig till ro på någon hemlig ort. Nicole slår på TV-nyheterna och får veta att hon redan är efterlyst för barnarov. Hon inser att hon inte kan stanna på hotellet och måste rymma vidare.

Ingen tror på Sonnys plan

Sonny presenterar sin plan för Brady att ta makten över familjen och företaget från Deimos. Han hoppas få Bradys förtroende. Brady är skeptisk och tror att Sonny tar sig vatten över huvudet. Paul och Gabi tycker ungefär likadant, så Sonny blir irriterad över att alla ser honom som en snäll kille och inte tror att han är kapabel att kämpa emot.

Stabilt äktenskap

Chad och Abby njuter av en romantisk hemmakväll och planerar hur familjen DiMeras varumärke ska förbättras. Abby är tacksam för att hennes man är så ärlig om vad som hände med Gabi när de var kidnappade. Hon känner att hon kan lita på honom och att Gabi inte är något hot mot deras äktenskap.

Svartsjukegräl

Gabi blir svartsjuk när hon ser att JJ är ute på en dejt med Lani. Hon tar sin ex-pojkvän åt sidan och pikar honom för att dejta kvinnan som han var otrogen med. JJ tycker inte att Gabi har någon rätt att lägga sig i, med tanke på hennes snedsteg med hans svåger.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.