TORSDAG 2 MAJ 2019・Nicole gör en oväntad återkomst till Salem! Sarah får veta att Eric har känslor för henne ändå. Stefan och Chloe har sin första dejt. Ben och Ciara har en romantisk kväll tillsammans. En maskerad främling dyker upp för att röva bort Holly!

Missförstå mig rätt

Efter månader av missförstånd, ångestkänslor och löften till Gud verkar det äntligen ha blivit dags för Eric och Sarah att erkänna sina känslor för varandra. Det hela börjar med ett missförstånd när Sarah säger till Marlena att ”Eric har berättat vad han känner för mig.” Hon menar förstås att han bara tycker om henne som en vän, men Marlena passar på (kanske medvetet?) att missförstå vad hon menar och tror att Eric verkligen har lättat på sitt hjärta och erkänt att han älskar Sarah. Hemma i lägenheten planerar Rex en romantisk middag för två, så Eric väljer att fly fältet och deppa på puben i kväll. Plötsligt dyker Sarah upp, hänger upp ”Stängt”-skylten och låser dörren. ”Ingen går någonstans förrän vi är helt ärliga med varandra”, kräver hon. Samtidigt får Rex oväntat besök – av en livs levande Nicole! Mer om Nicoles återkomst här.

Maggie vs. Kate

Maggie är på krigsstigen sedan Victor bestämde sig för att återanställa Kate på Titan. ”Tro inte att du kan manipulera dig in i min mans liv och hans företag”, fräser hon till sin fiende i dag. Kate tycker att de borde försöka komma överens, eftersom deras barn ska gifta sig med varandra och de snart blir släkt. Maggie ser inte fram emot det heller och hoppas att hennes dotter ska komma på bättre tankar innan hon gifter sig med ”en obotlig vänsterprasslare.” Stämningen blir pinsam när Rex dyker upp och råkar höra det sistnämnda, men Maggan väljer att stå fast vid sin åsikt. Rex försöker charma sin blivande svärmor med nyheten att Will inte har cancer i hjärnan trots allt och kommer att klara sig. Tack vare att han har en så bra kirurg, tillägger Kate stolt.

Myskväll gånger två

Stefans önskedröm har gått i uppfyllelse – Chloe har tackat ja till en dejt med honom i kväll. Han slår på stort och fixar mysig stämning i vardagsrummet med levande ljus, champagne och opera i högtalarna. Chloe uppskattar gesten och ser fram emot en spännande kväll. Kanske Stefan är den rätte för henne ändå? Även Ben och Ciara har en myskväll tillsammans, med kinamat och kyssar – ska de gå hela vägen den här gången, eller ska Ciara öva hela kvällen på att försöka äta nudlar med pinnar?

Hallå där, främling!

Nicoles återkomst är inte den enda överraskningen i dagens avsnitt. Medan Stefan och Chloe njuter av sin romantiska kväll, smyger en svartklädd främling upp till barnkammaren där Holly ligger och sover. Den skumme filuren är väldigt blyg och vill inte visa sitt ansikte, har svarta skinnhandskar och gillar tydligen dockor. Vem kan det vara?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.