FREDAG 25 JANUARI 2019・När Rex erkänner att han varit otrogen med hennes syster, bestämmer sig Sarah för att ge igen med samma mynt! Hope blir förtvivlad när Rafe väljer att hjälpa sitt ex. Leo och Xander gör en udda uppgörelse.

Ärlighet varar inte längst

Eric hamnar i en obekväm situation när Rex ber honom att hitta på en ursäkt för att lämna sin bror ensam med Sarah på puben. Eric vill inte ljuga och det behöver han inte heller, när han får ett sms med nyheten att polisen har släppt Xander från häktet i brist på bevis. Eric lämnar puben med ilskna steg och Sarah vill följa efter, av oro för att han ska försöka döda Xander igen. Rex stoppar henne och avslöjar att allt är en bluff för att de skulle lämnas ensamma och försöka återförenas. Sarah anser inte att fler lögner är lösningen. Om hon ska överväga att ge Rex en till chans så måste han först vara helt ärlig med henne. En bra början vore om han erkände vem (förutom Mimi) som han varit otrogen med. Rex försöker först undvika att svara, men har sen det dåliga omdömet att faktiskt avslöja sanningen. Den andra kvinnan som han var otrogen med är… hennes syster Noelle! Inte helt oväntat får Sarah ett fullskaligt utbrott och ger sin före detta fästman en rungande örfil. Hon rusar ut från puben med tårar i ögonen och Rex försöker följa efter, men blir fördröjd när han krockar med Chloe utanför.

Sarah ger igen

Eric försöker smälta nyheten att hans ärkefiende Xander har kommit undan ostraffat igen, när en upprörd Sarah dyker upp och berättar att Rex har begått det ultimata sveket – varit otrogen med hennes syster. Nu tänker Sarah ge igen med samma mynt och hoppa i säng med hans bror. Eric hinner knappt reagera innan Sarah kastar sig över honom med en kyss och föreslår att de släpper alla hämningar och älskar med varandra!

Rafe lämnar Hope

Sami har ringt till Rafe och bett om hjälp. Tydligen tillfrisknar inte EJ så bra som de hade hoppats och situationen har blivit jobbig för barnen. Därför har hon bett Rafe att komma dit och hjälpa till – framför allt med sin problemfyllda son Johnny. Hope blir grymt besviken när Rafe förklarar att han tänker ställa upp för sitt ex – trots deras otrohetsskandal för något år sen. Rafe ber om förståelse, men Hope anser inte att det här är okej. Hon vädjar till honom att stanna hemma och fokusera på deras äktenskap och besvikelsen är stor när Rafe ändå står fast vid sitt beslut att åka till Sami.

Förförisk makt

Xander blir irriterad när Victor vägrar utse honom till ny VD för Titan. Leo utnyttjar situationen och erbjuder att dela med sig av sin hållhake på familjen som tvingade Sonny att gifta sig med honom. Xander kan också använda informationen i utpressningssyfte. Det enda Leo kräver i utbyte är en het natt i sänghalmen! Xander är verkligen inte intresserad, men makten lockar och till slut går han med på att göra det otänkbara. Leo ser fram emot en natt som varken han eller Xander sent kommer att glömma! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.